Přejít na obsah

Masox

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Masox's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, nevíte někdo (ideálně o obchodě), kde se dají sehnat nové Seiko snkl23? Zkoušel jsem klasicky amazon, tam prodejci nezasílají do ČR. Ebay stejná písnička. Všude jinde také vyprodáno.
  2. Jasný, ale když se zeptám jablka nebo hrušky, tak to není tak těžký ne?
  3. Díky za dobrý rady (ironický smajlík). Takže znovu: chase durer nebo mtm? Pro méněchápavé: porno nebo komedie?
  4. Zdravím, potřeboval bych poradit mezi http://www.specialopswatch.com/cart/products.cgi?detail=144 a http://www.chase-durer.com/features/sf1000_features.aspx .
  5. Koukám, že se tady z toho strhla spíš hádka o hodinkách, které používá armáda, než o hodinkách, které vyhovují mým parametrům, ale i tak díky za názory. :-) Trasery jsou pro mě moc tuctový. Já nepotřebuju mít ten pocit, že ty hodinky co nosím na ruce má i armáda (i když to je zřejmě neopomenutelný ukazatel kvality). Já dávám při výběru spíš přednost osobnímu pocitu a ten nějak zavrhuje Trasery, Luminoxy a G-shocky.
  6. Zdravím, sháním nějaké military hodinky, které by už měli něco vyržet(tlak, voděodolnost, údery). Mimo jiné mám na ně tyto požadavky: 1. Kovový pásek (nechci žádnou pryž, kůži, kevlar, gumu...) 2. Na barvě nezáleží 3. Mimo ukazatele času bych uvítal i nějaký jiný 4. Musí být analogové, digitály nechci 5. Safírové sklíčko (případně jiné nepoškrabatelné sklíčko) 6. Kvalitní strojek Abyste si uďelali vetší představu o tom, jaký mám vkus, tak se mi velmi zamlouvají hodinky značky MTM. http://www.specialopswatch.com/ (v souvislosti s touto značkou jsem ale slyšel, že mají mít údajně na datumovce číslo 33. Chci se tedy zeptat na nějáké bližší info. Snažil jsem se co nejvíce zúžit parametry výběru, abych vám usnadnil rozhodování, co mně doporučit. Za rady a názory předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit...