Přejít na obsah

Dfgh

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Dfgh's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dfgh

    ORIS

    Zdravím, jsem fanda hodinek ORIS - mimochodem k ORISŮM a vúbec k hodinkám jsem se dostal přes muziku. Mám rád Petera Gabriela (bývalý člen skupiny Genezis), který v jednom videoklipu (Diging in the dirt, 1992) měl na ruce hezké hodinky "podivné" značky ORIS. Ze zvědavosti jsem kontaktoval ORIS, ten mi potvrdil, že na tento klip měli s Gabrielem speciální smlouvu. Tak jsem zjistil, že kromě ROLEXU existují i jiné solidní značky. Něznáte ještě nějakou osobnost. která nosí ORIS? Mrkni na: http://oris.ch/oris/sponsoring.aspx?ln=en&id_cat=4 Tech osobnosti treba jenom z oblasti kultury je celkem dost.
  2. Jak se Vám líbí nová kolekce ORIS TT3 ? Např. tyto jsou fakt pěkný: http://www.oris.ch/collections/collections...&id_product=280 Kdy myslíte, že tak dorazí do našich obchodů, když je právě teprve ORIS představuje ?
  3. Dfgh

    Glycine

    Nemate nekdo zkusenosti s presnosti chodu hodinek GLYCINE ??? Napr. s temito: http://www.redfingerprint.com/watches_deta...m/3815.19ATSp-1
  4. Zdravím, nevlastníte někdo: - FORTIS B-42 OFFICIAL COSMONAUTS DAY / DATE - 647.10.11 http://www.fortis-watch.com/de/collection/...s_6471011m.html nebo - FORTIS B-42 PILOT PREOFESSIONAL DAY / DATE - 645.10.11 http://www.fortis-watch.com/de/collection/...ls_6451011.html Chtěl bych se dotázat na zkušenosti, zejména co se týče přesnosti chodu a pohodlnosti nošení. Dik :-)
  5. mne se hodne libej Chronoris - neumim si je ale predstavit s kovovym tahem a pak nevim, jak by pasovaly k obleku (asi moc ne :-( )
  6. zatim ne, porad jsem se nerozhodl co koupit. poslal jsem mejla s tim co jsem o nich zjistil - vypadaj ale solidne. muzu se optat jaky ORIS si vybral :-) ???
  7. pokud jde o ceny mrkni na http://www.watch-czar.com zvazuju taky koupi jednech Orisek a tenhle obchod ma fakt suverene nejnizsi ceny - cenik ti poslou na zadost obratem jinak se mi tyhle hodinky moc libej - mam je v uzsim vyberu :-)
  8. Diky moc. Koupim ty ORISKY :-). Uz se na ne tesim!
  9. Jo jo, všechny už jsem viděl a měl na ruce. Asi nejvíc se mi líbí ty ORIS. Zvážím ještě Omega Seamaster Diver, když myslíte :-). Nicméně díky.
  10. Zdravim! Rozhodl jsem se pořídit si automaty v cenové relaci okolo 25.000,- CZK a váhám mezi těmito alternativami: ORIS TT1 Divers Date - http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-733-7533...4-MB-I8204.html FORTIS Official Cosmonauts Day/Date - http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-610-22...11-M-I8339.html TAG HEUER Aquaracer ? http://www.hodinky-koscom.cz/WAB2010-BA0804-I8678.html Vycházím z cen na www.watch.de. Co byste mi doporučili ??? Popř. nějaké srovnatelné podobné ? Dik za radu :-).
×
×
  • Vytvořit...