Přejít na obsah

Prosek Michal

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Prosek Michal

  1. Hezké...moc hezké. Taky jsem si je minulý měsíc koupil v Brně. Jsem z nich absolutně nadšený. Nosím je denně na tahu spíš jako takové casual oblekovky a letní omlácení bych jim dopřát nechtěl. Teď se poohlížím pro řemenu.A Seiko je úžasná firma.Od "pětek" po Ananty. První automaty co jsem držel v ruce někdy v roce 1979.
  2. Kromě mnoha jiných radostí, měli také radostnou cenu...nechápu proč si někdo za ty samé peníze koupí třeba nějaké Invicty.Nevím jestli černý nebo hnědý řemen. To je trochu dilema.
  3. Díky moc. Jasně že už se poohlížím po nějakém pěkném řemenu...ale zase k obleku víc sedne ten tah.
  4. Po mnoha peripetiích jsem se dopracoval k hodinkám, které absolutně odpovídají mému vkusu a po kterých jsem vlastně netoužil,ale tak nějak jsme se našli. Na zdejším fóru je to ta nejspodnější laťka žebříku,ale myslím si, že pokud bychom mluvili o poměru cena-výkon, byly by na špičce. Ve skutečnosti jsou nádherné, mají krásné proporce, perfektní zpracování a Seiko jsou první automaty , které jsem někdy v roce 1978 viděl a nechápal jsem , jak je možné, že hodinky jdou bez baterek a bez natahování. Takže taková trochu citovka.Líbí se mi na nich, že jsou nositelné jak k obleku tak o víkendech na chatě. Fotky nejsou moje,ale nemám bohužel nic čím bych je byl schopen solidně vyfotit.
  5. Dobrý den, zajímalo by mě zda je zde mezi vámi někdo , kdo sbírá "moderní" Primky (Linea,Diplomat apod.)
  6. Dobrý den, rád bych se pouze indikativně a zcela předběžně zeptal , zda a případně za kolik je tato PE Prim Linea 40 150 let Škoda prodejná. Máte představu? Zatím nemám oprávnění prodávat v bazaru, nechci obcházet zdejší pravidla,ale rád bych si udělal představu. Díky moc za ochotu
  7. Proboha proč ten útočný tón? My se známe? To jsou všichni na tomhle serveru takový chlapáci a světáci? Myslíte si, že doteď jsem nosil digitálky z tržnice? Mimochodem od zaměstnavatele jsem je nedostal.Takže jste trochu mimo...já se domnívám, že hodinky k výročí firmy by měli působit důstojně a ne cirkusácky s nápisy na ciferníku. Toť evidentně můj poslední příspěvek.Mějte se.
  8. Tak můj názor je úplně opačný...já si myslím, že právě tahle decentní forma je v pohodě.Cokoli navíc a měl bych asi pocit levného reklamního předmětu a hodinky bych nenosil.Ale jak říkám, to je hodně subjektivní.
  9. Tak to se mě darmo ptáte.Jsou to moje první mechanické hodinky.Začínám se tu teprve rozhlížet.Ale mám pocit, že někdo z Chronomagu tu určitě vědět bude.Jinak díky, mě se taky velice líbí, přestože jsem dosud inklinoval spíše ke sportovnějším hodinkám.
  10. Samozřejmě se pokusím,ale bude to opravdu velice amatérský pokus. Mimochodem , opravdu vznikla řada Linea 40 na základě požadavku členů Chronomagu v rámci LE Chronomag? A ještě mi není zcela jasná jedná věc. Jaký je rozdíl mezi Linea 40 a Linea C 40? Díky moc za vysvětlení.
  11. Deja Vú....minulý rok slavila plzeňská Škoda 150 let a k tomuto výročí byla vyrobena privátní série Prim Linea 40 s logem na korunce a individualizovaným potiskem dýnka. Jsem majitelem jednoho kousku. Deja Vú....minulý rok slavila plzeňská Škoda 150 let a k tomuto výročí byla vyrobena privátní série Prim Linea 40 s logem na korunce a individualizovaným potiskem dýnka. Jsem majitelem jednoho kousku.
×
×
  • Vytvořit...