Přejít na obsah

Libunda

Členové_50
  • Příspěvky

    268
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli Libunda

  • Datum narození 22.12.1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Tam kde PRIM Manufacture

Návštěvy profilu

7 305 zobrazení profilu

Libunda's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Tak na toho bílého koně .............
  2. Mě se ty bronz Orlíky líbí delší dobu, ale od začátku mě vadila kombinace s DLC. Tak jsem si řekl, že to vymyslím jinak. Mám to v bronzu komplet, dýnko s antireflexem i korunku. Na dýnku uz je vidět patina.
  3. Děkuji pane Watsone :-) OK, Bronzové Orlíky jsou fajn, ale.................................... může být všechno jinak :-)
  4. Ted jsem si jeste uvedomil, jak si psal, ze ty Cantony te omrzeli............................ já mám Cantony doma na domácí kino a protoze jsem byl spokojený, koupil jsem vyšší radu i na stereo.............. Aááááááááááále, po čase jsem zjistil, že ty hliníkový membrány me taky neberou vzhledem k typu mého poslechu. Takže jsem zkusil kevlar od BéVéček a nakonec jsem skončil u papíru Tanoy.
  5. Zdravím vás gentlemani. Delší dobu jsem tu nebyl a začíná to vypadat, že se sem chodím jen chlubit :-) Ba né. Moc práce, moc starostí, žena, malý děti, do toho se učím zahradničit, vařit, truhlařit, udit, grilovat, opravovat dětem čínský hračky ap. Každopádně........................ toto představení bude pravděpodobně trochu jiné, než obvykle. Bez dlouhého příběhu, ale snad s pointou. Jsem takhle jednou jel na oběd a když jsem koukal z okýnka na tu fabriku, řekl jsem si, že mrknu, co právě nabízejí :-) Nesmím napsat nic bližšího, ale tady jsou: Snad jediné hodinky, které se mi líbí ze stávající produkce. Dávám první fotky a pokud si někdo všimne, co je jinak, budu pokračovat :-) Prim Orlík II Bronz LE:
  6. Také pozor na žánry které chceš poslouchat. Já mám třeba sestavu na Jazzík, klasiku ap. Jakmile pustím popík, už to není ono. Také jsem se nebál nakupovat z druhé ruky, čímž jsem ušetřil značné částky a tím pádem bez bolesti u srdce mnoho komponentů mnohokrát vyměnit, než mě to sedlo. A také.. čím dražší sestavu budeš mít, tím náročnější bude na zdroj signálu !!
  7. lazy: takhle jednoduchý to taky není............. letos jsem byl v Praze na výstavě, kde jsem byl svědkem neskutečné reprodukce opravdu jakéhokoliv hudebního stylu na lampě v 5 watech. Minimální výkon lampy, ALE !!!.................................. Bedny byly tak udělaný, že jim to bohatě stačilo. Na pohled to vypadá jako sestava na vážnou muziku, možná Jazz, ale když nám pustil diskotéku, tak jsem byl ohromen.
  8. Od té doby, co jsem si je po mnohaletém přemýšlení a váhání pořídil. jsem o ně nějak ztratil zájem. Splnil jsem si sen a všechno to vzrušení vyprchalo. Každopádně ve vodě jim to sluší :-) A teď dělám stojky a nosím Primky
  9. Děkuju všem. Jinak svuj poslední post beru částečně z5. Lumi se projevilo v dnešních slunečných dnech na maximum. Asi potřebovali pořádnej sluneční svit. Co se týká chodu, tak jsem zatím neměl čas se tím zabývat.
  10. Po pár týdnech nošení mám pocit, že mají velmi špatnou lumi a že se mi zbytečně moc rozcházejí.................. asi budu muset vymyslet skladování přes noc. Položit na noční stolek jim evidentně nevyhovuje :-/
  11. Jo, přesně takhle to taky vidím, už se chystám k mistru Šímovi.
×
×
  • Vytvořit...