Přejít na obsah

P Hajda

Členové_50
  • Příspěvky

    112
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli P Hajda

  • Datum narození 15.10.1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

P Hajda's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ke smokingu zásadně no date Suby na tříbarevným NATO strapu (přirozeně o několik čísel menším)
  2. Montblanc Star. Cena přesně 1 000 EUR, průměr 39. Sám bych si je asi nekoupil, ale třeba budou naživo lepší, stejně jako třeba TimeWalker.
  3. V Brně jsou zase partnerem nejluxusnějšího tenisového klubu ve městě. V tom prostředí se mi z jejich vitríny zvedá kufr. Měl jsem tedy kdysi pro práci na zahradě Invicty za 1 500 Kč, ale koupit si tuto hrůzu a ještě za takové ceny může opravdu jen podivín (slušně řečeno).
  4. U nás to nakonec dopadlo tak, že nejdražší hodinky má manželka.
  5. Řekl bych že his name is Kalousek, Míra Kalousek.
  6. 50 m vodotěsnost sice nespňují, ale za ušetřené tři litry se dají pořídit potápky Seiko nebo Orient . Já bych tedy s oblekovakama nevlezl ani do sprchy, a podle mně je WR 30 nebo 50 už celkem jedno.
  7. Co Tissot Visodate? Klasika nad klasiky s cenou do 12 000 Kč. Edit: ref. T019.430.36.051.01
  8. Po krachu Hybernie nemá Hamilton v ČR zastoupení, takže asi nebudeš mít záruku kde uplatnit. A když ti je rozdělají v neautorizovaném servisu, tak bych řekl, že pozbyteš záruku, i když se jedná v podstatě o konvenční kalibr, používaný i u jiných značek. Nemilá situace... Edit: Tak kecám. Hamilton nemá oficiálního distributora, nicméně servis stále funguje. Můžeš je reklamovat v Brně u Hanáka, u kterého jsem se před chvílí ptal (řeším s nimi něco jiného, tak jsem se rovnou zeptal jak to vlastně s tím Hamiltonem je).
  9. Je to sice asi 100 % přes limit, ale udělají o 1 000 % víc parády než Guessky, které má na ruce každá druhá. Maurice Lacroix Divina - na e-bay se vydraží většinou kolem 110 EUR + 25 EUR za poštu, a má je tam asi v pěti barevných kombinacích. Odkaz na prodejce: http://shop.ebay.de/luxus-uhrenhandel/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A2473&_ipg=&_trksid=p3911.c0.m14&_pgn=1 Já jedny na Vánoce pořídil, nevydržel a žena už je nosí na ruce. Edit: vložení fotky
  10. Před rokem jsem o nich taky uvažoval. Myslím, že za tu cenu jsou v pohodě. Dokonce mají i sponu, která se ti bude velmi dobře nosit. Jinak tvému "Žádné nenosím již několik let a tak zatím nechci vydávat moc peněz" - přesně to jsem si říkal před rokem taky. Dnes mám sedmery hodinky v ceně dvou mých měsíčních příjmů. Napsali to už dva nade mnou, a napíšu to taky. Kup si Casia za dvojku a dál se tu raději nerozhlížej
  11. Tak pak si myslím, že ty Certy budou ideální volba. Ať už v bílé nebo černé, na kůži nebo na tahu. Vím, že značka nemá zase až takový zvuk, ale měl jsem je v ruce a je to kus poctivé práce, za který se rozhodně nebudeš muset stydět. Jinak charakteristiku sportovně elegantní podle mého názoru splňují ještě některé modely Tag Heuer Carrera. Ovšem v Tvém cenovém limitu bez chronografu a s celkem malým průměrem.
  12. Píšeš, že hledáš hodinky na každodenní nošení do práce. Možná by bylo dobré mít nějakou představu, co vlastně děláš. Jestli sedíš v kanclu nebo běháš po lese s motorovou pilou Předpokládám, že budeš blíž asi prvnímu. Já teď řeším stejnou otázku (automaty do práce) a nakonec jsem vybral kousek od Certiny v chronu (C006.414.16.031.00). Sedím 80 % času v kanceláři a zbytek jezdím na jednání s klienty, kde sice není nutný oblek, ale na tepláky to taky není. Pro tyto účely jsou to myslím ideální hodinky. A řekl bych, že se pořád dají ještě označit slovem "sportovní".
  13. To je fakt, pro ni jsou potápky od Seika za tři litry k nerozeznání od bondovek
  14. Tak ze Speedmasterů poznávám jen lunetu a možná ručičky. Vše ostatní jako je rozmístění subciferníků, font čísel, tlačítka, tah atd. už jsou jinde. Rozdíl 40 000 Kč není ani tak ve značce jako v použitém kalibru. Chrona v automatu stojí i u Seika okolo 60 000 Kč. Edit: překlep
  15. Na bílých krásně vynikne struktura ciferníku - pokud tedy mohu soudit z těch fotek. Čaerné budou zase o dost univerzálnější.
×
×
  • Vytvořit...