Přejít na obsah

wolfesh

Členové_50
  • Příspěvky

    450
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele wolfesh

  1. wolfesh

    Hodinky na pivu

    Měl jsem suchej leden, tak na únor kašlat
  2. Prodám JLC Master Compressor Diving Chronograph - titanové potápky s WR 1000m, 44 mm, cal. 751D. I přes svou velikost se skvělě nosí i na menším zápěstí. Kupoval jsem je na Chrono24 z Německa. Trochu zlobily, tak jsem je dal mistrům z Onyxu, kde proběhla celková oprava. Takže teď budou bez investic. Jsou z titanu a mají tedy známky nošení, luneta má dvě trochu hlubší škrábnutí oko 3. hodiny. Řekl bych, že to není nic strašného, ale ideálně viděť na živo. Titanová spona a pogumovný tah mají vícero šrámů. K vidění v Brně. Cena 145 tis.
  3. Nabízím své Citizeny. Jedná se o top model značky se strojkem 0100 s přesností +-1 s za rok. Takové "GS" od Citizen. Kupoval jsem je zde v listopadu 2021. Mají solární nabíjení, indexy a ručky jsou perfektní, vteřinovka přesně trefuje indexy, povrchová úprava Duratect α je výborná a i přes to, že to jsou "leštěnky", tak mají minimum viditelných stop nošení. Za rok mi udělali asi -1 s. Když jsem zkoušel kožený řemen, tak se mi podařilo zanechat stopu na nožce, ale nedaří se mi to moc vyfotit. K vidění v Brně. Cena 78 tis. Case size 39.0mm Crystal Sapphire crystal glass with anti-reflective coating Calibre Cal. 0100 Eco-Drive Running time 6 months (8 months with power save function) Accuracy Accuracy of ±1 second per year Feature Function WR 5 / Independently adjustable hour hand Lug width 19 mm Thickness 9.7 mm
  4. Sinn jsou super, užívej Gratulace!
  5. Sinn Euroflieger. U chrona mi to přijde fajn, start/stop palcem vlevo dole je pro mě pohodlnější.
  6. Pěkná sbírka a Sinn jsou super!
  7. Když už je oživeno toto vlákno, tak se přidám i já. Včera se vrátily z ozdravného pobytu v Onyxu
  8. Já s nimi v těchto dnech slavím 10 let a doufám, že pryč je nikdy nebudu muset poslat.
  9. Nahodil jsem chromexcel řemen od Habadeje
  10. Gratulace! Je to vážně parádní a raritní kousek.
  11. Pecka. Těším se na dojmy. Koukal jsem na ně a právě mi přišlo, že je to balík za to co nabízí (na fotkách to nevypadalo, že by zpracování bylo na úrovni toho, co za ně chtějí). Nicméně parádní dirty dozen homage.
  12. Zas pecka. Díky tomuhle fóru jsem se před cca rokem (nebo více, čas strašně letí) k tomuhle dostal. Sice jsem jeho články četl v Echu, které si už několik let předplácím (jak mi chybí Štindl ), ale blog mě míjel. Jsem za to vděčný, že mi byl “odhalen”. Ale když už přispívám v žumpě, tak si odplivnu. Jak já nesnáším to fňukání, že všichni mi ubližují a jsou proti mě. Jako děcko jsem to dělal, ale u “top” politika je mi z toho na blití. Man the f*ck up! (Omlouvám se za angličtinu, nenacházím český ekvivalent) (Nejsem fanoušek, ale aspoň jeden kandidát ukňouranej není)
  13. Občas se najdou místa se skvělým přístupem k zákazníkovi. A pak je tu Onyx. Tam je to povýšeno na zážitek. Ale nebudu se o tom dlouze rozepisovat, protože už to tu asi bylo vše zmíněno Rudovi bych chtěl moc poděkovat, jak se věnoval mým Zeppelinům (poljot 3133), které šly naprosto tragicky. Po předchozím servisu (jinde), jsem si nebyl jistý, zda to zkoušet znovu... A samozřejmě, že v Onyxu to cenu mělo. Vrátily se mi a jdou cca +2/-2 s za den. Klobouk dolů. Dělají mi teď velkou radost. Díky a ať se dál daří!
  14. Po roce cca -1 sekunda. Nekecali s tím Caliber 0100.
  15. Po cca 5 měsících žádná mnou pozorovatelná odchylka. Holt Japonci umí a cal. 0100 zatím bez ztráty kytičky.
  16. wolfesh

    Hodinky a ženy

    Nejsem, měl jsem pocit, že tomu tak bývalo. Už mlčím.
×
×
  • Vytvořit...