Přejít na obsah

LukasK

Členové_50
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele LukasK

  1. LukasK

    Atelier Jeronimo

    tak jsem to tu vše prošel a nestacim se divit, naprosto perfektni a dokonala prace.. smekam !
  2. Becka Nav, bez papiru, bez krabice a s "drobnou" zavadou za 99.. top kauf Diagnostikou byla zjištěna drobná závada - k posunu data dochází na 3. hodině, nikoliv na 12. hodině. Bez krabičky. Zadavatel aukce nezaručuje funkčnost a předmět aukce nelze reklamovat.
  3. no drzim palce, ale jak jsem psal ja s nimi vzdy bez problemu.. takze to spis bude najaka chyba v matrixu
  4. startovní ceny docela ambiciózní na můj vkus
  5. to je teda hodne zvlastni evidentne se to nesparovalo, ja d nima nikdy problem nemel, tak zkusit tel podporu misto psani jesne no..
  6. a obě platby šly z registrovaného CZ účtu?
  7. tak teda leštit nebo neleštit, jsem zmaten
  8. aha chapu, zatim jsem to tedy nikdy nevidel
  9. Ještě přikládám vývoj a složení portfolia dcery na Portu.. Dětský účet má poplatek 0,25%/ rok z objemu prostředků do 18ti let věku dítěte. Pokud vyberete dřív, tak se poplatek přepočítá na 1%/rok z objemu
  10. já nevim no.. Degiro jsem mel.. ale stejně jsem vše přesunul do své banky.. představa, ze se pri nějakém problému snažíme získat své peníze zpět z Holandska atd se mi moc nelíbila.. navíc ja opravdu investuju na Dlouhy horizont takže o poplatky mi moc nejde.. raději si připlatim za jistotu..
  11. no jde mu o klasický příklad aktivně řízených fondů - a to že proste zpravidla nedokážou překonat trh samotný, SP 500 vzrostlo od 2020 o 29,6% .. tzn ze když bych investoval v lednu 2020 do SP 500, za cely rok a čtvrt nehnul prstem, tak jsem na tom lépe, než kdybych investoval do většiny různých fondu..
  12. to je výborná kniha u nás k zakoupení?
  13. stejná zkušenost, Carollinum 2 "kočičky" z toho jedna paní vedoucí.. naprosto arogantní, když jsem chtěl objednat, tak se mi prakticky vysmály, že nic není, a neví kdy bude a vlastně nelze nic.. až vlastně na moje naléhání mě teda jakože zapsali ale stylem, že si slečna utrhla kus papíru z bloku, na to načmárala moje jméno a kontakty a že jsem teda zapsanej, nashle... zkušenost z jara 2020.. Bechyně úplně jiná, naprosto top zkušenost.. do Carollina už nevkročím..
  14. co to je konkrétně za gumu? díky
  15. LukasK

    MMA

    asi ví, že má hlavu z betonu
  16. nemam namitek, daji se nosit ke vsemu, mam ale objednanou oranzovou gumu pro zprstreni , jsem zvedav, pak poslu foto min model jsem nemel, nemuzu posoudit..
  17. to s tim datumem by mi vyvolalo obsesantne kompulzivni poruchu, nechapu
×
×
  • Vytvořit...