Přejít na obsah

jfk

Členové_50
  • Příspěvky

    358
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele jfk

  1. 2Lucky Lucaso: Přesně tyto jsem měl, kde jim je konec :o(. Ahoj Jfk
  2. Casio DW5600 + bracelet and case black old mod (aliexpresss).
  3. Tak bohužel víc hodinek jsem na ruku nedostal :o).
  4. Čas (výměna baterie) 9 52 min - to je něco jako reset bez toho zkratování kontaktů se hodinky neoživí. Ahoj jfk
  5. Hlavně byl problém co použít, aby to úzké a tvrdé. Hřebíček by byl moc tlustý, nakonec jsme zbrousili hrot slabého šroubováčku.
  6. Než jsem na to s kamarádem přišel prdnul nám jeden článek keramického tahu (. Do toho čepu s otvorem musel zbrousit úzký hrot a tím vytlačit tu osičku protilehlého čepu. Kdyby to aspoň na tom tahu bylo označeno, jakým směrem tlouci bylo by to jednodušší.
  7. Nechápu proč, to výrobce tak zkomplikoval. Asi to přenechám hodinářovi, jak uvádíš nebude to žádná sranda. Moc děkuji za rady.
  8. Děkuji za odpověď, nejsem z Prahy musel bych využít hodinářství v místě bydliště. Pokud bych chtěl to zkusit sám vytlouká se to od čepu s dirkou nebo plochého čepu? Děkuji jfk
  9. Obracím se na Vás s prosbou, zda by někdo nevěděl jak zkrátit keramický tah u hodinek Gant, který má nestandartní osičky. Jedná se o to, že z každé strany je osička jiného tvaru jednou plochá, druhá s otvorem. V otvoru není žádný závit (inbus, atd). Na tahu není naznačený směr vložení hrotu zkracovače kovového tahu, a v článku je průměrově slabší osička nez na vyfoceném tahu. Myslíte, že se musí použít klasický vystěžejkovač jako při sundavání tahu z pouzdra hodinek? Pro lepší představu přikládám foto. Děkuji mnohokrát za cennou radu. S pozdravem jfk
  10. Díky váženému členu chronomag fora ,,HondzaX,, jsem po dlouhé době pořídil hodinky, které mne opravdu praštily do očí a řekl jsem si, že ty musím prostě mít ). Nejvíce se mi líbí kombinace robusního pouzdra se zlatým lemováním ciferníku a vyzdobeného dýnka. Jedná se o AVI-8 Hawker Harrier II AV-4065-02.
  11. Chtěl jsem poděkovat všem od kterých jsem něco kupoval, bohužel jsem smazal konverzaci a vím, že zde na fóru jsou prima lidičky a vždy ochotně se mnou jednali. Ahoj a všem z chronamag fora přeji ať jim srdíčko pěkně tiká ).
  12. Měl jsem tu možnost poznat tohoto vynikajícího prodejce díky skvělé komunikaci, nabídnuné slevě a bezkonkurenční ceně, která rozhodla o nákupu hodinek AVI-8 Hawker Harrier II AV-4065-02. Hodinky byly zaslány bleskově a díky České poště i bleskově doručeny. Přeji mu mnoho úspěchů v dalších prodejích a bude se třeba někdy zase těšit na další nákup.
  13. Doporučuji prodejce, výborná komunikace, bleskově odesláno a výborně zabaleno. Prodávaný předmět (sluchátka Sony WH-1000XM2) v super stavu.
  14. Doporučuji prodejce, obchod úspěšně dokončen k velké spokojenosti ).
  15. 2 Voraleks: Za málo, tak držím palce, ať hodinky dlouho šlapou. Jinak pokud se někdo bude rozhodovat jaké hodinky vybrat, tak upozorňuji, že opravdu inverzní displej je hůře čitelný za horších světelných podmínek a pokud bych se nebál, že hodinky zničím trošku bych ty svoje vytunil ) (z inverzního displeje bych udělal neinverzní a na ciferníku u částí označující pěti-minutové úseky bych použil bílou barvu, která by zrychlila při pohledu na hodinky zjištění přesného času, nyní to je takové šedivé a nevýrazné). Vzhledově mi však připadají hodinky co mám krásnější než další varianty těchto hodinek, hlavně díky ladícímu tahu v barvě pouštního písku.
  16. 2 Vorakelks: Tady byl na to asi fix pokud se nemýlím. Jinak velká gratulace všem co pořidili nadherné hodinky řady Mudmaster.
  17. Děkuji zatím se na ně jenom koukám ( jsou až k vánocům a zjistil jsem jednu nedokonalost. Inverzní displej při špatném osvětlení je hůře čitelný oproti klasickému displeji a při zapnutém osvětlení nejsou osvětleny digitální displeje, takže se nedají použít (.
  18. Ahoj, dnes jsem se stal majitelem Casio GG-1000-1A5ER levnější verze (chybí safírové sklíčko, triple sensor, touch solar atd.) oproti Casio GWG-1000. Ačkoliv hodinky Casio GWG-1000 se mi moc líbí nebyl jsem ochoten dát za ně tolik peněz, proto jsem zakoupil levnější typ a rád bych je tu trošku popsal, abych možná někoho odradil nebo naopak přesvědčil, že zrovna tyto hodinky musí nutně mít ). Hodinky Casio GG-1000-1A5ER se prodávají za doporučenou cenu 7 990,-- Kč, mne se je však podařilo sehnat za velmi dobrou cenu na www.heureka.cz, kde jedna firma za registraci nového zákazníka nabídne slevu ve výši 799,-- Kč z doporučené ceny, což si myslím, že je velmi dobrá cena. Měl jsem velké štěstí, že jsem ještě narazil na další slevu a hodinky mne stály pouze 6 792,-- Kč (tato cena, již bohužel asi neplatí aktuální je 7 192,-- Kč). Dlouho jsem zvažoval jakou barevnou verzi hodinek vlastně vybrat (jsou 3 druhy). Hodinky, které jsem chtěl (celé černé) nebyly skladem a nakonec jsem vzal hodinky s inverzním displejem a páskem barvy písku, jelikož inverzí displej tolik nerušil kontrast černého ciferníku a pouzdra. Mám 18 cm zápěstí a bál jsem se, že jak jste popisovali jsou hodinky na ruku v této velikosti velké. Čekal jsem to horší a hodinky v reálu nepůsobí tak robusním dojmem jako na mnou přiložených fotkách. Rozdíl velikosti pouzdra je oproti Casio GWG-1000 (59 mm) a mnou zakoupených hodinek pouze 3 mm. Casio GG-1000-1A5ER jsou ohromné hodinky (nemám rád malé hodinky), ale digitální ciferníčky jsou malinké, takže majitelé s horším zrakem doporučuji nejdříve shlédnout v reálu, pokud máte tu možnost. Hodinky jsou velmi pěkné, ale což považuji za velký nedostatek, dost často ručičky zakrývají obsah u malých displejů, což bude asi problém všech A/D hodinek. Komu se však líbí velké a odolné hodinky, tak pro ně nákup Casio GG-1000-1A5ER určitě doporučuji a nebojte se nejsou na ruce, tak velké jak vypadají ).
  19. A zde v prodejní sekci jsi si nic nevybral? Je tam toho mraky a občas zde jsou suprové kousky.
  20. Hodinky se ti musí líbit a nejlépe je vyzkoušet na ruce. V této cenové relaci doporučuji Certiny DS Podium, Tissot, atd. V prodejní sekci můžeš hledat inspiraci ahoj jfk
  21. jfk

    Casio

    Nechci se vnucovat, ale pokud netrváš na budíku nabídnul bych tyto pěkně švýcarské chronography Certina http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31462-certina-ds-podium-kovovy-tah-53671294269-nove/page__p__468130__hl__certina__fromsearch__1&do=findComment&comment=468130 V případě zájmu mne kontaktuj. Děkuji jfk
  22. Nemá někdo zkušenost kde ty barvy sehnat? Trošku jsem pátral po netu, ale tu značku uvedenou v návodu jsem nikde u nás na netu nenašel? Děkuji jfk
  23. Super dekódování označení hodinek Casio moc děkuji myslím, že se to bude hodit každému k identifikaci.
×
×
  • Vytvořit...