Přejít na obsah

Mike.

Členové_50
  • Příspěvky

    1 545
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Mike.

  1. Jedno téma už tady bylo: http://forum.chronom...ou-vterinovkou/
  2. CSAR ne, to je mimo cenu ... Omlouvám se, přehlédl jsem cenu v nadpisu.
  3. Nemyslím si, že se tady strhla hádka ... spíše konstatování ... Když už jsem zde psal, tak tady dám alespoň pár tipů: Marathon SAR Marathon CSAR atd. ... Určitě bych nezavrhoval ani Traser.
  4. Já jsem samozřejmě psal o hodinkách pro USA (v příspěvku to také je). Jinak o tom také vím, že model Traser P6504 má NSN, ale je to jen jeden model, ne všechny modely značky (jako např. Marathon). Já to beru ale také z toho pohledu, že je to komerční značka, která má nyní model, který používají speciální útvary Velké Británie (určitě také jen malé množství). Britové mají jiné hlavní dodavatele vojenských hodinek.
  5. Není to pravda - pouze Marathon dodává hodinky pro ozbrojené složky USA (nejen pro US Army). Dříve to byla ještě společnost Stocker & Yale. Právě z modelu P650 vychází Traser. http://www.50717.com...sandy-p650.html Traser je určitě kvalitní značka, ale jsou to také jen "vojenské" hodinky.
  6. Žádné další tipy? Předem děkuji. M.
  7. Díky za tip! První model nevypadá špatně, ale WR je nižší. A druhý má také malou WR a cena chronografu je už trochu jinde. Nic moc mě tam nezaujalo. Každopádně děkuji a pokud byste věděli o dalších zajímavých hodinkách, napiště. Děkuji.
  8. Ohledně WR hodinek Archimede mi psal T. Ickler toto: "Although a watch is tested for a water pressure of 5 atm one should not use it for showering or swimming. For things like that one should wear a divers watch." Sice mi to psal už před dvěma lety, ale určitě to bude platit i nyní - viz příspěvek od Kuby.
  9. Ahoj, jelikož se v této oblasti moc neorientuju, potřeboval bych poradit. Vím, že tady je několik témat ohledně hodinek pro ženy, ale nenašel jsem tam to, co jsem hledal. Hodinky by měly být pro 45letou ženu a mít tyto parametry: - automatický strojek - safírové sklo - WR 100M Cena: 10 - 15 000 Kč Zatím není žádný limit, co se týká tvaru a vzhledu hodinek, jen výše uvedené parametry. Hodinky by měly být na každodenní nošení. Seiko a jiné japonské značky raději ne. Díky! Zatím jsem našel např. hodinky Certina:
  10. Díky za info, Petře (a hlavně za fotky). Ohledně NSN pro Traser P 6504 Black Storm Pro jsem četl už dříve na jiném fóru, ale fotky jsem ještě neviděl. Na poslední fotce bude pravděpodobně model P 6506 Commander, ne P 6502 Navigator (podle lunety to tak vypadá).
  11. CIAF se mi líbil, ale Dny NATO budou asi opět zajímavější. (Letos bude k vidění B-52. ) Pár fotek snad také časem dodám.
  12. Limited Edition 2010 - LE 385 kusů
  13. Bücker Automatic Titan (Limited Edition) http://www.traserh3watches.com/
  14. Tak bohužel ... Ale můj oblíbený tým se dostal až do finále.
  15. Velké, kvalitní hodinky s quartzovým strojkem. Nevím, co více k tomu říct ... Více ZDE.
  16. Díky. Jsou z roku 2008 - Dny NATO. (Dával jsem tady fotky i z roku 2009, ale moc lidí to asi nezajímá. Ozval se jen Peta-Biker a tombed.)
  17. A proč ne Pulsar? Piloti RAF je skutečně nosí. Viz ZDE. Civilní verze je samozřejmě mnohem levnější. Např. na ebay.
  18. Pouzdro je u obou značek stejné.
  19. Samozřejmě může. Hodinky, o kterých jsem psal výše, jsou všechny skutečně vojenské hodinky, ne komerční ... ZDE jsou nějaké zdroje a více informací o hodinkách Marathon je také v odkazu. Mohu doporučit Chrise, kupoval jsem od něj již pár hodinek a výhodou je, že je může poslat z EU (Nizozemsko).
  20. Mohu potvrdit, že všechny hodinky, která mám a mají tritiové trubice, stále svítí. Mám několik hodinek Marathon z roku 1990 a svítí už docela málo, ale ve tmě lze čas bez problému přečíst. Mám také SandY P650 z roku 1995 a také samozřejmě svítí, dále např. hodinky vyrobené kolem roku 2000 a pak nejnovější Marathon GSAR a ty svítí samozřejmě nejlépe ze všech. Ve všech těchto vojenských hodinkách jsou samozřejmě tritiové trubice zelené barvy.
  21. Mike.

    PAM 111

    Pěkné fotky, Frantíku. YPO, díky za odkaz. (Zajímám se o WWII a o vylodění v Normandii jsem přečetl několik knih, takže takový odkaz vždy potěší. )
×
×
  • Vytvořit...