Přejít na obsah

Lapierre

Členové_50
  • Příspěvky

    71
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Lapierre's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Škoda, že sis to přečetl jak jsem Ti doporučoval, debatu s Tebou vzdávám, na tohle nemám nervy. Musím se odhlásit, dokonale si mi to dnes znechutil. Díky.
  2. mohl bych vidět alespoň malou fotku oněch JLC, které máte doma ? Na chronomagu jsem je pečlivě hledal a nenašel. Edit prosil bych živou a pokud možno na ruce
  3. Kristepane, já se celou dobu bavím o tom kolik mají hodinky průmět VČETNĚ korunek a to si piš, že to bude 46mm. Edit pokud to uznaš vyhlašuji všeobecný mír .
  4. A co jsem asi psal ? Edit Micey, nechceš si příspěvky radši přečíst znovu, aby sis v tom udělal jasno ?
  5. for dagou už toho moc nekoupím, kvapem mi dochází peníze. Obětoval jsem cestě milované Rolexy, kolo, na které jsem šetřil tři roky a další zbytné věci. Ale potřebuju pořádný, ale skladný foťák, fotografování nerozumím a tak jsem to vzal podle značky. Nevím, jestli to je dobrá cesta, neudělal jsem chybu ? Jednu Mamiyu jsem kdysi dostal, ale je velká a navrch analogová, takže na nic. Řekl jsem si, že se budu Mamiyi držet, když jsem otevřel stránky, málem to se mnou seklo, když jsem viděl ty ceny. Naštěstí tam byla sedmička a tak jsem se jí chytil.
  6. Jo, ale tady to je čisté pouzdro jako fík. Edit a ještě jsem neviděl s korunkami. Tajně doufám, že se nepletu. Edit číslo dva fíkem myslím Hamilton
  7. Když se nudíš, tak si něco nastuduj. Vždy se uvádí čistý průměr pouzdra a ne průměr hodinek včetně korunek !! Na to jak si dlouho na chronomagu, by jsi to už měl vědět.
  8. Máte a nemáte pravdu, s řadou Khaki jsem se ustřelil, ale s hodinkami na obrázku ne. Hamiltony, které mají na každé straně korunky budou mít průměr minimálně 46mm.
  9. Hamiltony jsou možná americká firma, ale hodinky se vyrábí ve Švýcarsku. Dal bych ruku do ohně za to, že jsou lépe zpracované než slavné Victorinoxy. Jen pozor, Hamiltony z řady Khaki jsou hodně velké.
  10. Jestli mohu zasáhnout, kontroloval jsem si odkaz a vložil jsem špatný. Nechtěl jsem se zeptat na velice drahé aparáty, na ty bych neměl ani náhodou, šetřím na tůru do Himalájí. Zajímala mě Mamiya II, ta se dá na ebay koupit za solidní peníze.
  11. Kromě cyklistiky pěstuju vysokohorskou turistiku převážně v Alpách, mým snem jsou Himaláje a výška okolo 6000 n.m. Zatím mi schází peníze, ale snažím se šetřit. Spořím fest už jsem prodal i Rolexy a uvažuju o tom, že prodám kolo a koupím si nějaké o hodně levnější, to mi bude muset stačit. Sny se mají plnit i za cenu pořádných obětí.
  12. Vidím, že toho o fotografování víte velmi mnoho. Kdysi jsem měl foťák Mamiya, model už nevím. Jaký máte názor na dnešní produkci Mamiyi? Ptám se proto, co kdyby mě focení chytlo a chtěl bych se vrátit ke kořenům. Edit doplnění odkazu
  13. Zaujal mě Meisterflieger, také ne ? Edit nebo snad limitku Blue Eagles ?
  14. for dagou díky za obšírnou odpověď . Líbila se mi část kdo chce fotit, má Nikon, mám totiž Nikon, ale jen kompakt .
  15. Musím se přiznat, že jsem si musel zvykat, na začátku mi to i trošku vadilo. Edit navíc je na volantu dost ovládacích prvků, které mi na počátku mátly hlavu .
×
×
  • Vytvořit...