Přejít na obsah

Honza01

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Glycine

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Honza01's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Určitě to bude fungovat. Předvaření masa a následné douzení se běžně používá pro urychlení samotného uzení, když řezník nestíhá a rozdíl není poznat. Kouř tomu dodává hlavně aroma, teplota je +- stejná. U sous vide dej pozor, aby se ti maso nerozpadalo a v udírně nespadlo z háku.
  2. Malá aktualizace: Dnes po téměř 3 měsících frézka dorazila. Nová (jak bylo slíbeno) a výborně zabalená.
  3. Velmi nespolehlivý prodejce. 9.3. jsem mu zaplatil předem za zboží. Je to již více než 2 měsíce a zboží stále nedorazilo. Soukromé zprávy nečte, na email z podpisu nereaguje... Za mě jednoznačně nedoporučuji, raději kupte od někoho jiného.
  4. Německý turista bloudí Varšavou, až nakonec zastaví kolemjdoucího domorodce a zeptá se: "Prosím vás, kde je historické centrum?" Polák se na něho zamračí a odsekne: "To se zeptej svýho dědy, ty blbe!"
  5. Máš pravdu, pletu se. Naštěstí se strojařinou neživím... :-)
  6. Tak když to říkáš... Myslím, že se šroub na kole dřív ustřihne, než ohne. Ohne se pouze, pokud bude mezera mezi nábojem a diskem. U dotaženého šroubu ale mezera nikdy nebude.
  7. Když se podíváš na plechový disk z vnitřní strany, tak zjistíš, že je vylisovaný do takových tvarů, že je dosedací plocha nula nula nic... Ze strojařiny už si toho po letech moc nepamatuji, ale hlavní síly se při jízdě přenáší přes těch pár šroubů, které drží kolo - šrouby jsou namáhané na střih. Při akceleraci jedním směrem, při deceleraci druhým směrem a při zatáčení do stran je to hlavně o závitech a dotažení.
  8. Také můžu jen doporučit! Vše proběhlo zcela bez výhrad. Díky!
  9. 1) Nahodit Google překladač 2) Nastavit překlad z angličtina do např. ČJ 3) Zapnout reproduktory 4) Vložit větu: An old Lada engine is starting: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv 5) Kliknout vlevo dole na tlačítko Poslech Znalci mohou jako vyšší level později zkusit překlad z němčiny.
×
×
  • Vytvořit...