Přejít na obsah

beatle

Členové_50
  • Příspěvky

    116
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli beatle

  • Datum narození 23.3.1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    273130987

beatle's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj, nemáte tip kde koupit Sarx 017? Nejlépe bez spousty úředních obstrukcí ? Mám pocit že na našem trhu vůbec nejsou. Díky za tipy.
  2. Měli uvedeno 3-4 týdny a pokud by to tak bylo tak OK. Cena proti Čechám byla o 3,5 k nižší, ale 8-10 týdnu... to ať si je strčí za klobouk, nebo to tam alespoň uvedou. Altman akceptuje Sphere VIP 10% slevu a vůbec jsem si neuvědomil, ze ji manželka ma. V tu chvíli uz ten rozdíl fakt byl ca 1500 Kč a ještě mi ma místě upraví tah.
  3. Tak poslední info. Včera k večeru přišel e-mail ze hodinky budou mít k odeslání nejdříve v půlce záři a ze mne o průběhu budou informovat. Tak jsem to rovnou zrušil. Jediný plus, ze jsem neplatil předem, to bych si teď drbal hlavu. Hodinky uz rezervovány u Altmana v Plzni a za mne Uhrinstinkt nedoporučuji. Ahoj.
  4. Díky za info. Teď mi napsali, že je email ode mne znepokojil a že musí prověřit detaily, což může trvat několik dnů . Přijde mi to až vtipný, že budou v dnešní době zjišťovat několik dnů detaily. Koukal jsem na pay pal a tam se mezitím platba stornovala, nevím jestli je to už moc dlouho a je na PP nějaký limit. Každopádně jsem zjistil, že když vezmu v potaz cenu u Altmana se slevou kterou tam mám, tak rozdíl udělá ve výsledku asi 1500 Kč, což už tolik není, nebudu na nic čekat a ještě budu mít záruku v ČR. Díky a ahoj,
  5. Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak trvá obvykle dodání z tohoto shopu. Udělal jsem objednávku koncem července, měli na stránkách 4 týdny dodání, poté se mi na můj dotaz omluvili, že měl dodavatel výpadek a snad to stihne do konce srpna a máme tu září, 6 týdnů pryč a hodinky nikde. Eshop má slušný odezvy v německu i tady jsem pár věcí zachytil, že vše ok. Peníze si ještě taky nevzali, platil jsem přes pay pal a zatím jsou stále u mně, spíš mně jenom zaráží ta doba... a už samozřejmě chci mít nový objev doma .
  6. Takže pokud budou hodinky i k obleku tak Aqua Racery nikdo nedoporučuje? Ty Tagy v chronu zvážim, ale za jetý hodinky se mi nechce dávat víc než třicet a to bude problém.
  7. Omega AT samozřejmě super, ale tam už jsem v automatu na téměř dvojnásobku a to se mi nechce dávat. Ty až příště, až se manželka oklepe z šoku
  8. Ahoj, protože nastal čas posunout se o stupínek výš, vybral jsem tři kousky ke koupi (koupit chci jenom jeden). Prosím o Vaše názory, zkušenosti. Hledám univerzály k obleku i na volný čas. Můj výběr byl: Tag Heuer Carrera nebo Tag Heuer Aqua racer. Původně jsem chtěl s ohledem na oblek Carrery, ale Aqua racer mi připadá vzhledem k rozměru 41mm a sportovnějšímu charakteru víc v pohodě na volný čas. Nosíte je někdo k obleku? Řešil jsem už s Longines Conquest, nakonec jsem neměl odvahu do nich jít. A na poslední chvíli přibyl do výběru ještě jeden kousek Baume a Mercier Classima. Vím že sám popírám své zadání, ale přijdou mi nádherný . Pokud vás napadne něco, co by podle vás mělo v mém výběru být, nebráním se. Koupě proběhne v průběhu léta v USA. Něco jednoduchého, spíše ne chronograph, určitě automat, spíše tah, ale pokud by to byla pecka, kousnu i řemen. Cen.limit v CZK tak do 70 tis. v USA budu tak o 30% níž. Díky za osobní zkušenosti s vybranými kousky Díky.
  9. Vždy jsem nosil hodinky 40 - 43mm. Nakonec jsem zdědil po tátovi tyhla starší RW (které podotýkám bych si sám asi nikdy nekoupil, na první dojem mi nebyly sympatické ani rozměrem ani designem). Dal jsem je na ruku z čistě nostalgických důvodů a nestačím se divit. Je třeba je vyčistit a trochu poopravit, ale velice příjemně se s jejich 35mm nosí a vůbec mi to nepřijde divné... v podstatě jsem docela nadšený. Takže se hlásím do klubu .
  10. Tak jsem doma, zkoušel jsem divers date podle tvaru indexů i pouzdra...
  11. Ahoj, díky za reakci- Jakou máš barevnou variantu, černou? V příštím týdnu si udělám výlet a vyzkouším 43mm variantu a potom uvidím, jestli se mi ani tohle nebude zdát, jdu do oblekovek a kašlu už na to Kdybys měl někde pár fotek, byl bych rád a můžeš zatím promyslet, jestli se jich opravdu budeš chtít zbavit.
  12. Super, diky. Za mne to nevypadá vubec spatne. Ani ted nenosím typické oblekovky k obleku ani pri "black tie" příležitostech. Nosím pilotky na remenu, tak nevim proc by mel byt problem u potápek na tahu zkusim a uvidim, diky.
  13. Jj, dokonce jsem ten model nenašel ani na stránkách Orisu, zřejmě jim tam leží už dlouho, je to malé hodinářství v Klatovech Asi mně čeká výlet a zkoušení, mám možnost je vzít s 15% slevou u Altmana, to by i cena byla poměrně zajímavá .
  14. Nasel jsem si tvoje fotky... To jsou fakt 43? Zapesti mam jeste o centak vetsi nez ty a podle fotky vypadaji na tobe uplne v pohode. Začínám mit podezření, ze jsem nemel na ruce aquis date, ale jinou radu... Stejne mi přišli mnohem vic takovy soudkovity. Nejak jsem se o tyhle rady Oris nezajímal, zkusil jsem to tam z dlouhé chvíle a kromě toho ze mi přišly veliké byly fakt v poho. Ale kdyz jsem to ted poradne prohlédl, začínám mit pocit, ze jsem mel ma ruce jinou radu, nebo nejakou limitku.
×
×
  • Vytvořit...