Přejít na obsah

Petrson

Členové_50
  • Příspěvky

    323
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Petrson

  • Datum narození 18.9.1974

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Mobily, focení a teď už i hodinky :-)

Návštěvy profilu

7 360 zobrazení profilu
  • zop

Petrson's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ahoj, v mém hledáčku se ocitly tyto http://www.timestore.cz/Znacka/Luminox/Luminox-1825-Atacama hodinky. Máte s nimi někdo zkušenosti? Popřípadě mi sdělte svůj názor. Mé požadavky byly univerzální použití, trvalé osvětlení (lumi, H3), safírové sklo a nějaká solidní vodotěsnost.
  2. Já jsem s těmito Trasery velmi, ale velmi spokojen, no a dobré pití k tomu :-)
  3. My máme dva yorkshirské teriéry. Jeden má 11 let a jmenuje se Akim Cathleen Dorman a druhému je 10 let a jmenuje se Ben (první s papíry, druhý bez). Bohužel se před nedávnem stalo, že nám Ben z ničeho nic ochrnul na zadní nožky, takže následovala operace za 18 tis. + další cca 3 tis.u jiného veterináře, ale zase člověku je to líto. Měl nějak poraněnou míchu od ploténky, takže teď rehabilitujeme, ale myslím, že zase chodit bude. Rehabilitace spočívá v mačkání zadních tlapek tak, aby se jednak revitalizovala mícha a taky , aby nedošlo k ochabnutí svalů. A přitom to byl proti tomu prvnímu takový ďáblík :-) . tak snad to dopadne dobře.
  4. Ahoj co je to prosím za model? Moc hezké hodinky !!!
  5. To redd: To je pravda, ale ono to není někdy tak jednoduché. Pokud jsou ty problémy opravdu velké, skáčou ti ty myšlenky na práci a s tím spojené problémy do hlavy samy. Sám jsem něco podobného zažil a byl jsem kolikrát psychicky na dně, dnešní doba je SVINĚ, všichni se po tobě vozej, nejraději, aby si byl 24 hodin v práci a nemocenskou řešil krátkodobou dovolenou. Navíc není nic horšího, než poruchy spánku. Myslím, že pokud by dotyčnému bylo opravdu špatně a nespavost přetrvávala, není vůbec od věci navštívit psychologa, resp.psychiatra. Já jsem tak učinil a žije se mi naprosto jinak, než předtím. Pořád je v nás zažitá falešná představa, že vše zvládnu sám, a že jít k psychiatrovi je ostuda, že tam chodí jen magoři apod. Není to pravda, dnešní doba je natolik hektická a strasová, že v čekárně potkáte naprosto normální lidi, kolikrát i velmi mladého věku. Důležité je říci všechny Vaše problémy a nestydět se. I podle mého psychiatra velkou část jeho klientely tvoří úspěšní, sebevědomí lidé. kteří pracují od nevidím do nevidím, a teprve až je psychika zcela dožene a převálcuje přijdou k odborníkovi. Takže zahodit zažité mýty a nebát se hledat pomoc i tam, nestojí to za probdělé noci a ničení sebe sama. Samozřejmě, že je třeba relaxovat a v tom máš pravdu, že sport, dovolená u moře nebo v horách je naprosto ideální .
  6. Tittus: Být Tebou, tak kolem 11,20 hod. bych usednul do auta, kde na ukazateli bude stav třeba 36 282 km, samozřejmě kontroluj před nastartováním , zda si nedejbože nenechal rychlost , zajeť natankovat (to jen pro klid duše) , pusť si nějaké uklidňující CD , které má pěknou barvu přebalu, zesil,resp.zeslab volume na 10 a zkus podle navigace zajet samými pravotočivými zatáčkami (POZOR,vyhýbej se kruhovým objezdům, protože tam se vždy musí malinko doleva ) rovnou k nejbližšímu PSYCHIATROVI !!! , jo a pozor, až se tě něco bude ptát, tak ne aby řekl větu s lichým počtem slov . Pak dej vědět, kde Tě můžeme navštívit
  7. Z těch dvou Tvých favoritů se mi líbí více ty druhé, pokud tedy trváš na cenové relaci do 3tis.
  8. Nějak povážlivě se tady ztratily fotky ruských hodinek, hamiltonů, apod., samé SEIKO Marinemaster a Rolády , trochu nuda už. Skoro mi přijde, že Rolexy má už každý
  9. Já stále skvělé TRASER 6506 Commander. Hodinky pro každý den, přesně, odolné, prostě pro mne asi na dlouhou dobu
  10. Pred chvili jsem si na zaklade dobrych referenci na netu koupil eliquid LIQUA Tiramisu a musim uznat, ze jako chutovka vyborne! Asi to neni na neustale koureni, ale jako mnamka super :-) Mam jej s 18 mg nikotinu.
  11. Chlapci zase jste mi odskocili od tematu, nereste komu co urve hlavu, explodovat muze i baterie mobilu treba rovnou u ucha. Jde o to nesetrit a koupit si kvalitni ecigatetu! Prosim vratme se k vasim zkusenostem s liquidy :-)
×
×
  • Vytvořit...