Přejít na obsah

gloom

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Prim

gloom's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Díky chlapi za rady. Kapo, tchán to měl na stolku na malém stativu, takže s tím problém nebyl. Kdyby mi to nebylo blbé, tak bych objednal pár kousků a jeden z nich bych nechal, ale je mi proti srsti si něco objednat, rozbalit to, vyzkoušet a pak to vrátit. Byť je to v dnešní době normální.
  2. Super téma, sháním nějaký monokulár (dotyčný je "slepý" na jedno oko) pro tchána, který sedí na vrátnici a sleduje, co se kde šustne. Nějakou dobu měl monokulár Yukon 20-50x50, než mu ho ukradli. Přes den byl spokojený, ale za horších světelných podmínek už nikoliv, byť je objekt osvětlen. Nemáte nějaký tip s dobrým přiblížením na 50m do 5tis? Díky moc.
  3. Ne chlapi, v pohodě. Kdo jde do války, s přežitím asi moc nepočítá, byť má sebelepší výcvik.
  4. Přesně, já jsem ročník 84 a když jsem měl jít na ZVS, tak v ten rok byla zrušena. Zbraň jsem nikdy nedržel v ruce, hod granátem nikdy nebyla má silná disciplína a sundat mi brýle, tak jsem slepý jako patrona a jsem spíš nebezbečný pro lidi z vlastních řad. V pátek v práci jsem v našem mladém kolektivu (25-30let) prohlásil, že by bylo zajímavé, kdybychom museli narukovat a všichni na mě koukali jako na blázna, že jich se to netýká, že přeci již máme profi armádu, tak asi takto.
  5. Už jsem psal zprávu, velice děkuji. :-)
  6. Prosím pěkně, mám doma jedny primky (památka na tátu) a rád bych nechal vyměnit prasklé sklíčko, vyčistit strojek, no prostě je dostat do stavu "skoro" nových. Nemáte tip na hodináře okolo Ostravy (Karviné)? Nerad bych to dal nějakému "amatérovi". Děkuji moc
  7. Zdravím, z šuplíku jsem po x letech vytáhl orienty, co jsem kdysi koupil za 200,- od kamaráda. Zvažuju, že bych je hodil k hodináři, jelikož mi kdysi spadly z nočního stolku a od té doby chvíli šly, chvíly nešly a chtěl bych vyměnit sklíčko. Jen na internetu jsem o nic nic nenašel a nejsem si ani jist, jestli by se sklíčko vůbec dalo sehnat. Jsou to tyto: http://1drv.ms/1R5YtB2 http://1drv.ms/1R5Yt3W Poradíte prosím, jestli to má vůbec cenu?
  8. Omlouvám se, samozřejmě je to model 809K2. Každý den mám ruce od různých chladících emulzí, stojím u brusky, do společnosti moc nechodím, tak se mi zdálo zbytečné cpát do hodinek větší částku, ale co tu tak po tomto fóru koukám, tak začínám sledovat místní bazar. :-D Toto fórum je zlo. :-D Jorg8X: Arkham tu stránku zpět psal, že s nimi normálně plave, tak časem uvidíme. vladacr: Koupil jsem je od uživatele watcheszon-us zde: http://www.ebay.com/usr/watcheszon-us ale už je zřejmě nemá.
  9. Zdravím, díky vám jsem si vybral SNK908K2. Sháněl jsem nějaké hodinky na běžné nošení, které když zničím, tak mě to nebude až tak mrzet, ikdyž já jsem taková povaha, že přijde první oděrka a já se budu hroutit :-D , nu a nakonec jsem na ebay našel tyto Seika za necelých 1500,-, dnes dorazily ze Singapouru a za ty peníze vypadají opravdu fajnově. Ikdyž po prvním nasazení jsem si říkal, že jsem si mohl objednat nějaké větší, ale po pár hodinách, co na ně pořád zírám, si začínám zvykat. Průměr zápěstí mám jen 17cm a pocit malých hodinek je způsoben nejspíš tím, že všichni okolo mají na rukou orloje. :-D Bez hodinek jsem byl snad 10let a ke koupi jsem se rozhodl poté, co jsem na dovolené u moře nechával na hotelu mobil a tím pádem neměl pojem o čase a tak doufám, že přežijou i nějaké to plácání ve vodě. Ještě sehnat nějaký pěkný "řemen". Toto by se mi líbílo: I přítelkyni by se líbily, jen by spíš uvítala světlý (bílý) ciferník. Foto na mé ruce zde:http://1drv.ms/1VzGI3U
  10. A ještě by mě zajímalo. Na zadním víčku hodinek je napsáno, že jsou voděodolné. Co to znamená? Totiž, co jsem měl "hodinky", kde bylo napsáno něco obnobného, tak se s vodou moc nemusely. Děkuji
  11. Zdravím, rád bych se optal, copak je to vlastně přesně za Orienty a zda jde na ně běžně sehnat sklíčko. Hodinky používám i v práci a jsou krapet podřené. Bylo mi řečeno, že sklíčko je nesmrtelné, ale asi ne. :-) Děkuji za tipy.
×
×
  • Vytvořit...