Přejít na obsah

ddalf

Členové_50
  • Příspěvky

    54
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele ddalf

  1. No ja byl vždy zastance beček ale tohle se nepovedlo.
  2. Kuba je kuba <img src="http://forum.chronomag.cz/public/style_emoticons/default/notworthy.gif" class="bbc_emoticon" alt="">
  3. Duben 96-97 Přaslavice, řidič Tanku kurna to bylo poježděničko
  4. Ano u rodinych domu je to mozne, vlastnik pozemku si na sve naklady udela pripojku vody a vodari daji jen vodomer .Ale pak stejne dochazi k tomu ze se potrubi prepisuje na ne, vsude to tak nemusi byt to je pravda zalezi na nich.
  5. Hlavni uzaver vody , vodomer a vse co je pred nim je majetkem vodaren za vodomerem je vase.
  6. No ale zajimavy diskuze aspon tu neni nuda ne:starwars:
  7. Gratuluji krasne hodinky B jsou fak super
  8. Panove ja mam tu moznost delat tet pro jednoho snoba spise velkeho bohace a je to zajimave,nevim rytmuse ja osobne nemusim jeho hudba mi nic nerika ale asi to nese tak mu to prejme.
  9. Ale to asi ne,viden znam 2 roky jsem delal ma cr ambasade
  10. Tak s fratiken vse urovnano.Probehla SZ
  11. Pokuď máš problém, že tady někdo reaguje negativně na Tvé příspěvky a nemůžeš to zkousnout, nemusíš tady chodit. Je to veřejné forum. Hadej kdo to psal.
  12. Ne ja sem v klidu ale jak uz tu bylo psano nekdo je dislektik nekdo disgrafik nekdo je slepy nekdo hluchy a nekdo BLBY za to nikdo nemuze ze frantiku.
  13. tak to mně fakt baví ...někdo kdo tady píše jak spisovatel do každýho fóra mně bude neco vytýkat ... když tě to uráží FRANTÍKU tak nereaguj ... děkuji za pochopení jo a nektere tvoji diskuze stoji za to:smile_anim:
  14. ne ty nemam ani nechci me se proste nelibi
  15. No ja sem instalater, prace pohodova takze jak bylo zeceno na zacatku vlakna opravuji kohoutky
  16. no zajimava diskuze ale sahnete si do duse a reknete ze si kupujete vse origo nechci hajit nikoho co prodava nebo nosi kopie becek ale svet je takovy delaji se kopie nahradnich dilu na auta a kupujou se delaj se hodinky a kupujou se ,obleceni a kupuje se ,dnes se delaji takove kopky ze je ani nepoznate kde je poptavka tam je i nabidka.
  17. Tak ten sony activ je super uz mesic ho mam fak parada
×
×
  • Vytvořit...