Přejít na obsah

robocop

Členové_50
  • Příspěvky

    62
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele robocop

  1. Nejsou špatný, asi zůstanou nakonec doma.
  2. robocop

    Citizen na ruce...

    Jedna z dnešního rána .
  3. Ahoj , chtěl bych se zeptat jak ten kovový bezel na plastovém pouzdře sedí a hlavně jak kvalitně tam drží ? Moc rád bych si pořídil to samé , jen mám trošku obavy z kvality zpracování . Originál bezel musíš mírně natáhnout aby tam šel nasadit , tenhle jenom naklapneš z vrchu a zajistíš čtyřma šroubkama do plastu ( na ocelovém pouzdře bych se toho nebál , ale tady nevím , stejně tak ten ocelový tah drží v plastových nožkách pomocí malých stěžejek , trošku mám strach z vytržení , jako vypadá to dost dobře , jen nevím jestli to potom budou ještě pořád odolná G -čka ) Díky moc za odpověď .
  4. Vidíš to , tak asi dělají něco líp jak my ..
  5. Ale takhle se na to nemůžeš dívat , to číslo je tak nízký jenom díky přísným opatřením , jinak by bylo daleko vyšší .
  6. Ahoj , neví někdo náhodou datum vydání ?
  7. Já to myslel tak , že bezel který byl nějakých 19 let v igelitu v suchu a ve tmě po vybalení nasazení na hodinky a zhruba dvouletém intenzivním nošení praskl. Prostě sice byl nový, ale už po těch letech prostě meměl tu pevnost . Možná, že kdybych hodinky po výměně už nenosil tak je tam dodnes.
  8. Právě proto že nový bezel se už špatně shání bych je nosil dokud jsou v dobré kondici a udělají ještě hodně parády . Mít je schovaný v šuplíku v tom nevidím moc smysl zvláště u Géček které mají kvůli dnes už těžko sehnatelnému bezelu omezenou životnost . Bezel stejně časem zkřehne i když hodinky nevystavuješ UV záření a časem jde do kopru . Zkoušel jsem to různě konzervovat ,ale životnost to prodlouží jen krátce .
  9. Pěkný jsou moc ,ale rozhodně bych je nosil dokud jsou v tak dobrým stavu , protože bezel už bude mít nějakých 20 let a stárne i když je nenosíš . Mně první bezel vydržel 19 let a druhý náhradní který byl celou dobu v suchu a ve tmě se rozpadl zhruba po dvou letech . Teď tam mám třetí a poslední tak uvidím jak dlouho vydrží . Takže nosit a nešetřit jsou to super hodinky a snesou neuvěřitelný věci.
  10. Tak úplně stejný problém řeším taky a to nemám zrovna nejmenší ruku , obávám se, že na jiném než origo řemenu to nebude ono .
  11. To je jediná věc která mi na G-čkách vadí , nepomůže ani nakoupit si náhradní bezel do náhrady ,protože ten stárne taky i když není na hodinkách a máš ho něčím nakonzervovaný . Na mých DW 6300 se mi bezel rozpadl po cca 15 letech ,nahradil jsem ho sice úplně novým nikdy nenošeným ,ale bohužel min. 10 let starým a ten šel po dvou letech do kytek. Takže G-čka nosit než se rozpadnou.
  12. Něco podobného jsem měl na jedněch vintážních G-čkách , vypadaly jako by byly ze vnitř lehce zamlžené , ale nakonec to byla nějaká mastnota nebo něco podobného zevnitř na sklíčku . Stačilo to normálně odmastit a bylo po problému .
  13. Zkus poslat lepší fotku ,ale vypadají jako origo. V téhle stříbrné krabce jsem taky koupil jedny G-čka ,ale to už je tak cca 12 let zpátky .
  14. Ahoj , výměnu baterky a přetěsnění Ti udělají ve Fastu , nedávno jsem tam posílal moje Frogy DW 6300 a ty jsou z roku 1993 a nebyl žádný problém . Sehnat origo řemen bude asi problém ,ale uřčitě tam napasuješ nějakej jinej , bezel při troše štěstí najdeš na Ebay .
  15. Tak se obávám , že kromě e-baye to asi nikde jinde neseženeš . Já mám úplně stejný problém s DW 6300 super hodinky , ale už na ně nic není, přitom na e -bay mají jedny v NOS stavu , ale rámeček , řemínek , těsnění pod zadní víčko ,to už nekoupíš . To je snad jediná věc co mi na FROGMANECH vadí špatná servisní podpora , ale na druhou stranu je to jenom spotřebka , takže až doslouží tak zahodit a koupit nový . .
×
×
  • Vytvořit...