Přejít na obsah

jendazhor

Členové_50
  • Příspěvky

    1 318
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    t. č. pod kopcem

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jendazhor's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Na té poslední fotce mě překvapuje tmavý displej nového modelu. Možná je to jen nasvícením záběru. Ale pokud by kontrast nového displeje byl o tolik slabší, než u původního historického modelu, trochu by mě to nepříjemně zaskočilo.
  2. Fíha, to je hnedle ze začátku Casiotronů. Kousek historie a v dobrém stavu
  3. Jo, ty jsou zajímavý a moc se nevidí Co jim bylo?
  4. Zajímavé. Mrknul jsem i na návod, ale o tom generátoru náhodných čísel se tam nezmiňují.
  5. Jo, vypadaj pěkně. Jen jsou teda trochu drahý. Ale zase to zpracování a materiály nejsou úplně běžný pro nižší cenovou hladinku.
  6. Hmm, novodobej fešák. Jestli se nepletu, tak asi první retro model od Casia, do kterého nacpali soudobé technologie.
  7. Návod na BM-200 (modul 983) jsem našel jen v ruštině, ale asi na to půjde pustit překladač. Návod na TS-200 (modul 987) třeba tady (anglicky) Ten kruhový ukazatel západu a východu slunce je zajímavý. Stejně, jen ještě detailnější, to mají moje netradiční Yes Watch. A taky mě při prvním pohledu hned napadl Darth Vader a obecně Star Wars. Krásný "hitech" devadesátkový kousky.
  8. No jo, máš pravdu, taky jsem si tehdy přiťuknul. Prostě sem ty ostrovní vlny asi občas doletí nějak lépe, než ty germánské.
  9. Dnes jsem navlíknul mé momentálně "zahradní" GW-9100 Gulfman a koukám na displej, že podle indikátoru rádiového synchro. signálu jsou nastavené podle britské frekvence. Vzhledem k tomu, že jsem aktuálně u Berouna, mě docela překvapilo, že nejsou sesynchronizované podle německého signálu jako obvykle. Zkusil jsem tedy ruční synchronizaci. Hodinky zkusili německou frekvenci, pak nahlásily britskou frekvenci s úrovní příjmu 1 a synchronizovali se podle ní. Tak jsem se chtěl zeptat – už se to někomu stalo, že se mu hodinky ve středních Čechách nebo dále na východ synchronizují podle UK signálu namísto německého Mainflingenu? Vůbec se divím, že by sem UK signál až z Anthornu dosáhl.
  10. On už je tady kdysi zmiňoval Hantronix. FAKt libůstka.
  11. Na C300 jsem měnil baterii, znaky na displeji už skoro nebyly vidět. A jak jsem je znovu nastavoval, zase jsem se přesvědčil, že tohle je sice starší, ale funkčně fakt pěkný strojek. Ostatně, jak už jsem tu kdysi popisoval.
  12. Modul Y749, nepletu-li se. Funkčně celkem nabité. Zajímavé do kolika různých variant modelů tenhle modul Seiko použilo.
  13. Tahle jednotka "pršivosti" se mi líbí. Předpokládám, že úroveň srážek je vyšší, než u úrovně "že by ani psa nevyhnal"
  14. Takhle narychlo myslím, že jsi na to kápnul. Uživatel určuje dobu projetí jednotky délky. Takže je vlastně jedno, jakou jednotku tam natisknou. Jen by ji měl uživatel respektovat a měřit čas za ujetí této délkové jednotky. Teda ještě bych se musel "zamyslet" a mrknout do návodu, ale mohlo by to tak být.
×
×
  • Vytvořit...