Přejít na obsah

kongo

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Bydlí
    Hradec Králové

kongo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Myslím si že název tohoto tématu mluví za vše. Určitě zde bude co řešit . Existovaly takovéto hodinky nebo je to jen dobře prodejná "značka"? http://www.aukro.cz/item178472652_zlacene_...odinky_ss_.html , http://www.aukro.cz/item178485340_hodinky_...cibule_ss_.html , http://www.aukro.cz/item178490126_stribrne...izem.html#photo.
  2. OMFG - napis adminum ze se hlasis na cenzora a budes hlidat aby se diskuse nezvrhavaly nespravnym smerem :-)) myslim, ze to bude ale prace na cely uvazek :-)) Založ si firmu na hlídání aukráckejch faků a podobnejch hovadin, a budeš mít taky práci na plnej úvazek. Pak si o tom třeba udělej nový vlákno a já ti slibuju, že do toho nebudu přispívat, a když, tak jen s příspěvky o fakách. Já jen že mě trošku štve, že se někdo na něco zeptá, dozví se úplný hovno a navrch dostane hysterickej pojeb. Děkuji za zastání! To že tu jsem krátko si uvědomuji. Jak jsem již psal můj koníček je vojenská historie, takže mám zkušenosti s fóry z jiného soudku, ale vesměs je to všude stejné. Vím že když kdokoli z Vás zabrousí na military fórum, s radostí podám o daném tématu vysilující výklad (pokud o něm budu něco vědět ) a otázku aukro blábolů a lumpů zajisté najdete v kolonce AUKRO. Pokud se někoho můj předešlý příspěvek dotknul, tak se mu upřímně omlouvám, ale pokud budete do témat cpát nesouvisející věci bude asi lepší si založit nějaký blog a poté jen listovat a hledat týdny co by jste chtěli vědět.
  3. Děkuji za odpověď! Srandu z vyčůraných lidí si můžete (a jistě také děláte) v jiných tématech! Mě zajíma historie hodinek a né vaše hloupé chychtání se výplodům fantasie!!!
  4. Zdravím všechny sběratele všech hodin a hodinek. Měl bych dotaz na Vaše odborné plénum. Na internetové aukci jsem zahlédl "vojenské náramkové hodinky omega" http://www.aukro.cz/item174950346_vojenske...inky_omega.html . Jelikož se zajímám spíše o válku než o hodinky zajímalo by mne zda konkrétně tyto jsou originální....(http://www.omegawatches.com/index.php?id=479) Popřípadě jaké hodinky z dob Isv. jsou dnes k sehnání a za jakou cenu se dají asi koupit. Mám doma několik výtisků rakousko-uherských novin kde na poslední straně je inzerce jisté firmy, která nabízí krásné zamřížované náramkové hodinky. Na internetu jsem již narazil na spoustu "vojenských" hodinek ale většinou to byly napodobeniny z číny alá aeromatic 1912. Děkuji za reakce. S pozdravem Kongo
×
×
  • Vytvořit...