Přejít na obsah

Jirka68

Členové
  • Příspěvky

    47
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Jirka68's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Hodinky kovové, to je dost omezující kritérium. Navíc kulaté, z toho dělají ještě užší výběr. Teď ale vážně. Zkus to trošku specifikovat, protože takhle se ti dá pomoct s výběrem asi miliónu hodinek. Typ hodinek - letecké, potápěčské, outdoor atp. Vodotěsnost hodinek - déšť, mytí rukou, sprchování, plavání, potápění, Mariánský příkop. Jaký kov - nerez, titan, lesklý, broušený Jaké sklíčko - safír, minerál, plast Jaký ciferník - barva, s číslama nebo bez, datum Jaký pohon - mechanický, baterkáče, solár, řízené rádiem Případně další podmínky. Když to takhle hezky popíšeš, určitě Ti tady někdo poradí.
  2. Momentálně dělá Tag Heuer 16 typů Aquaracer. Tyto dále v různých barvách. Takže je otázka, jestli tento model nahradí některý z dosavadních, a nebo to pojede vedle sebe, což by bylo jenom dobře. Jinak za mně palec nahoru s výjimkou toho lumi bodu na lunetě. Ten to chtělo nějak umístit do šipky. A velikost je OK, pro každýho není 43 na jeho pracku.
  3. Škoda toho minerálního skla, jinak ve skutečnosti vypadaj lépe než na obrázku.
  4. Děs a běs, a to mám Tissot rád. Nejsem si ale jistej, jestli dostávají hráči přímo toto. Je to limitka na MS volně k prodeji a to, že to dostávaj hráči jsem nikde nezjistil.
  5. Já nevím, mně přijde řada conquest a hydroconquest taková ne snad odfláklá, ale určině neodpovídající ceně. Nemluvím o designu, to je dost individuální, ale to provedení (korunka, ručky, cifr). Určitě bych se ještě porozhlédnul po jiných značkách (např. Mido, Edox, Certina). Hodinky které tě nezaujmou asi nemá cenu kupovat.
  6. No je to tak na hraně, ale vzhledem k tomu safíru asi zkousnutelný. Díky za odkaz
  7. Vypadaj dobře a nosej se taky dobře. Na quartz je to poctivej kus železa a kaučuk je taky fajn. Když jsem je viděl poprvé na obrázku, připadalo mě to jako moc velkej bordel na ciferníku, ale když jsem je viděl na živo, neodolal jsem.
  8. Moc pěkný všechny. Jsem zvědavej na cenu, doufám že to nepřepísknou.
  9. Vzhledem k tomu, že ten lev má v ruce sekeru a hrábě, vypadá to spíš na cech dřevorubců a rolníků
  10. Málem jsem si ucvrnk do kalhot. Vypadá to, že s ním baba pořádně vyjebala.
  11. Jirka68

    TAG Heuer 300 SLR

    Stepino - jen piš. Gcom napsal svůj názor a ty jsi napsal svůj. Vzhledem k tomu, že tohle je diskusní fórum, tak je to snad v pořádku. Nemusí být přece všechny příspěvky o "souhlasím s tebou v plném rozsahu".
  12. Pro mně je to kočkopes. Úlet ke kterému se občas někdo vrátí.
  13. Miminko má vkus, s křikem se odvrací od PRIMEK. Blahopřeju
×
×
  • Vytvořit...