Přejít na obsah

JanKuc

Členové_50
  • Příspěvky

    151
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli JanKuc

  • Datum narození 4.1.1990

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    300m2
  • Fanoušek značky
    Japonci, švýcaři a Sinn

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JanKuc's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Už jsem to tu měl, ale někam mně to zmizlo. Takže znovu, drazí a milí. Mám na prodej Focus Sam2 6.9. Je to předchozí verze s tlumičem dole a menší baterkou. Kupované v autorizáku v Košicích 12/2022, takže eště v záruce. Najeto cca 1000km, v provozu od loňského května. Vše původní, nevidím důvod tam cokoli upgradovat. Na rámu je suchý zip (z výroby je na zámečku vakl asi 1mm, asi zbytečnost, ale pro sichr ať má baterka co nejmíň klepání). Ozdobný kryt motoru mně kdesi upadl už po 50km, není důvod kupovat nový, bo stejně upadne zase. Je tam nový řetěz a obložení předek aj zadek. Kolo prodávám z důvodu nevyužití, respektive je na mě hrubě předimenzované. Postupně jsem přidal všechny komprese, jezdím na eco/tour mód. To kolo potřebuje létat, jinak je to docela gaučnuda. Vyměnil bych za něco levného, pevného a lehkého, třeba stoic/cragger/zaskar/roscoe atd. Cena pevná 95tis.
  2. 1500 vcetne zasilkovny.
  3. Kilo sleva. Zatim nebyly na ruce, odchylka na lezaka 5s do plusu. Vyrobim jeste lepsi fotky, je to hnusne focene, v realu jsou hezci o 45procent.
  4. Zdar, koupil jsem kousi čínu na bazoši za nekřesťanské peníze, ale pustím je dál, bo mně vadí nevyváženost cifru a taky lumi je horší než u hamdalů. Jsou nenošené, velikost 42, automat nh36, atd. Je k nim krabka, návod. Nechám za 1700 včetně zásilkovny.
  5. Vse ok, rychla domluva i platba, potvrzeni dodani.
  6. Cagos, shanim murphy ve vetsi velikosti, muzou byt i bez reminku, krabice atd. Senk ju very moč.
  7. Kdo rozumíte přezouvání aut, rychle sem! Prosím o radu. V techničáku mám alternativně povoleno 215/70 R16 na ráfku 16x7JJ a na tom samém ráfku i 235/60 R16. Tu druhou kombinaci mám aktuálně jak letní tak i zimní kola. Na zimu chci koupit 215/70 R16. Můžu se spolehnout, že mně to na ten ráfek 16x7JJ bude pasovat? Asi jo, ne? Když je to v TP uvedeno? Úředníkům nevěřím ani zbla. Díkec.
  8. Říkám to všeckým a řeknu to aj tady. Vyprdněte se na netlixy a další srágory a kupte si amazon prime. ty vado, za pár kaček je tam plno zajímavých seriálů, o kterých ček vůbec neví, že to existuje. Teď jsme třeba skukli Potvoru. Geniální. Fakt prdel, doporučuju všem, není to jen holčičí seriál. Dále tu máme, Panchayat. Kurva, nemá to ani anglický dabing, jen originál nějaká maharádžina. Ale engliš title k tomu jsou, takže se to dá. A též prdel. Fakt nekecám, kupte si amazon prime. Nejsu dealer, žádnou provizi z tohoto doporučení nemám.
  9. Kurva, fejzra nebo ypoša na vás, ti by vám protáhnuli šunky.
  10. No voco de pánové? Jsme v žumpe? Jsme, no tak co.
  11. No bóže, tak měl trochu upito. Nebo mu nesedlo rizoto, co třeba předtím baštil. V bývalém zaměstnání sme měli chlapa, který když byl ožralý, tak chcal pravidelně do emulze u mašiny. A jak jsme ho měli všeci rádi. Teda všeci ne, takoví ti důležití cápci se ho štítili. Nedal nic, dává jen vitamíny
  12. S hrdostí jsem teď zjistil, že naše zaprděná víska měla téměř 78% účast a 100% platných hlasů. Byly klobásky, frgály a gořalka. Ale to se předem nevědělo. Kdyby jo, účast by byla přes 100% (chodili by z okolních obcí). Ale k věci. Protože vůbec politice nerozumím, volím dle sympatií kandidáta. A z mnoha případů mám zkušenost, že typy jako pan Pavel (velice slušní, uhlazení, ani chloupek na prdelce nezkřivený) jsou největší hajzli, od kterých neradno čekat co dobrého. Neříkám, že p. Pavel takový je. Naopak dobrou zkušenost mám s typy á la p. Zeman. No a p Babiša nekomentuju, je to můj chlebodárce, pámbu mu dej věčnou slávu. Ale sympatické na jenerálovi, že si nebarví šišku a pjestuje fous jak Masařík. Ty vole, byl pozvaný do televize Schwarzkopf Žantovský a to sem nežral.
  13. Na netfliksu vcilkom jezdime Kominskeho metodu. Zatim koncime 1.radu a je to uzasna prdel. Douglas a ten dedek z little miss sunshine, to nema chybu. Plus danny devito jako urolog, ty vole ja to asi davam jako nej seros od neflixu.
  14. Hosi mam za sebou 1. a posledni letosni lyzovacku. V patek namrdalo 25cm mokreho, vecer rolba, dva dni mraz jak cyp. Vcera sem nemoh bo sme sli na dva stromky, ale dnes po obede to psalo. Tatrapoma 450lidi zahodinu, fronta zadna, kazda druha poma prazdna. Svah tvrdy jak kamen, co 20minut jedna dvanactka a jeden velky mirabelkouc v cene 200kc skipasu. No byl sem tam 5hodin, nemelo chybu. Kurva, kdyby byly dela a svetla, to by sa podnikalo. Ale nas tj sokol alkoholiku je chudy a vitame priznive pocasi, ktere takto pred vanoci uz dlouho nebylo. Skoda ze to pude za par dni do hajzlu. Ale uplne sem dnes vnimal tu prirodu. Par lidi, more goralky, bozi zapad kolem ctvrte hodiny, no super. A ze ma lano 600metru? Sere pes. Radsi tohle nez curakovat v megaskicentrech za 15kil na den.
  15. Bohuzel je to oprwvdu vladtnost vetsiny ctecek. Proslo mne rukama posledni dobou neurekom vyrobcu a typu a muzu konstatovat ze nejrychlej umi listovat muj staricky kindl4. Na druhou stranu nic neumi, jen to listovani
×
×
  • Vytvořit...