Přejít na obsah

Brumblajs

Členové
  • Příspěvky

    30
  • Registrace

  • Přítomen

Brumblajs's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Byl sem tajně na předvánočnim setkání Chronomagu a udělal jedno paparazzi foto.
  2. Akumlátor v těch Citizenech ti vydrží cca 10 let, výměna pak bude stát v řádu stovek korun. Jinak přesně tenhle model sem asi před 2 roky měl, kromě safírovýho sklíčka na nich nebylo nic mimořádnýho, za tu cenu koupíš určitě i lepší hodinky (třeba ty Certiny - když si našetříš tak stejnej model mají i za cca 10 tis. Kč v automatu). Edit: Ještě sem si vzpoměl že ty Citizeny nemají plnej tah, bacha na to, z boku to neni vidět, musíš ten tah ohnout a podívat se mezi jednotlivý články, tenkrát mě to to docela překvapilo.
  3. Moje hodinky (Seiko 5 Superior) jsou na tom úplně stejně...popravdě řečeno se tim vůbec netrápim, beru to jako fakt.
  4. Díky za informace, k Dušákovi sem je taky chtěl jít kupovat, přeci jenom je to oficiální dovozce a u takhle drahých věcí se mi nechce moc riskovat dovozem ze zahraničí a podobně. Jinak sleva slušná, vůbec sem netušil že se v takovych obchodech dá smlouvat jak na arabský tržnici. Uvidíme jak dopadnu já, ještě mam čas si připravit taktiku, nákup plánuju až někdy na půlku roku. Jinak taky gratuluju k nákupu.
  5. A můžu se zeptat kde si je koupil, pokud to neni tajemství? V průběhu roku mám v plánu taky jedny Omegy pořídit a každá ušetřená korunka by se hodila, přece jenom je to pro mě docela dost peněz.
  6. Brumblajs

    Omega

    Pokud seš dobrodruh tak si je kup na Internetu - e-bay, authenticwatches..., pokud chceš jistotu tak zajdi k Dušákovi - jistota servisu, kvalitního přístupu, ale samozřejmě taky vyšší ceny. Já osobně bych volil variantu "b", přece jenom to nejsou Casia za pětistovku. Jinak v Koscomu tušim Omegy nemají.
  7. Přikládám pár vypůjčených fotek těch nových Longines. Přesně tyhle mají v Praze v Koscomu, cena necelých 27. tis Kč. Nemůžu říct že by to byly vyloženě špatný hodinky, určitě si svoje příznivce najdou...
  8. Pokud se rozhodneš pro ty Certiny, tak ti doporučuju aby sis je napřed pořádně prohlídnul a vyzkoušel. Na fotkách se zdají o hodně větší než jsou ve skutečnosti, abys pak nebyl zklamanej... Jinak je v nich ETA Valjoux 7750, takže strojek je v pohodě
  9. A co si takhle ještě nějakou kačku přidat a koupit si Certiny Ds C-Class? Swiss made, ETA automat, průhled na strojek, vodotěsnost 100M, safírové sklíčko... cena okolo 7.500,- Kč (v Čechách).
  10. Jinak kdybych si měl vybrat z těhle dvou tak taky beru Tissoty.
  11. To si mohl koupit jenom nějakej Dežo z Chánova, jinak si to nedovedu vysvětlit Jinak co řikáte na tyhle? Originalita jim nejde upřít, a za tu cenu... http://www.aukro.cz/item211885467_neobvykl...nky_raketa.html
  12. Žádnej přípravek nepotřebuješ, ale píše tam že musíš tou houbičkou čistit jenom v jednom směru, a to podélně ve směru těch drážek...když pojedeš ze strany na stranu nebo budeš kroužit tak to bude vidět (zvlášť u bondovek, který mají sponu jak pro koně )
×
×
  • Vytvořit...