Přejít na obsah

cindy

Členové_50
  • Příspěvky

    50
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele cindy

  1. Navitimery v téhle klasické verzi se mi vždy líbily, s tímhle kalibrem není co dodat. Palec dávám nahoru.
  2. Už vím, proč jsem je neměl nikdy rád, komunisty..... .
  3. Dobrá volba, Mám taky jedny R.C. Citizeny (AS4020) a mám je na ruce skoro pořád. Asi by šli koupit levněj, ale to je to je na tobě. Ať ti dobře slouží.
  4. Taky jsem po nich koukal, ale než jsem se rozhoupal...... upřímná gratulace.
  5. Sakra, a pořád tady čtu, že se někdo bojí vzít potápky do bazénu....
  6. Hmmm..., nelíbí se mi.... kdybych je na někom uviděl, tak si myslím, že to má ze střelnice od kolotoče. Asi nejsem ten správný estét přes hodinky.
  7. Jsou nádherně přeplácáné.... hned bych do nich šel.......
  8. Dnes jsem otevřel jeden z dárků od ježíška, André 2006, pozdní sběr. Není špatné.
  9. Já si vždycky dám pár panáků bourbonu, a jdu spát... jenom jednou to nepomohlo....... pak mi na ortopedii řekli, až se koukli do rentgenu, že mám zlomený kotník.
  10. Dík, konečně vím, co to ten kosmodisk je. nikdy jsem to nevěděl, ale byl jsem líný to hledat.
  11. cindy

    Invicta

    Děláš si srandu, že?
  12. cindy

    Tissot - dojmy a názory

    Hmm, dobrá, slovo "rádoby" beru zpět, asi nebylo na místě.
  13. cindy

    Tissot - dojmy a názory

    Měl jsem spíš na mysli hodinky se srovnatelným kalibrem. Například Certina DS Podium Valjoux 7750 a Breitling se stejným kalibrem, který je několikanásobně dražší. Ale určitě se najde nějaký rádoby argument, který mi to vyvrátí. Tímto v této debatě raděj končím. asi bychom se mohli o úměře kvality a ceny dohadovat do nekonečna....
  14. cindy

    Tissot - dojmy a názory

    Vytáhl sis z mé odpovědi jen to, co se Ti hodilo,že? Ale na druhou stranu, Rolex se nikdy netajil tím, že ceny má záměrně nadhodnocené, aby si ho mohla dovolit jen vyšší vrstva. Je to prostě cenová politika této firmy. O vysoké kvalitě nikdo nepochybuje.
  15. cindy

    Tissot - dojmy a názory

    Měl jsem na mysli spíše značky, jako Tissot. A může se jednat o hodinky, ve kterých je totožný kalibr Eta. Srovnávat Rolex a Bentime je asi nesmysl... Ale pokud bys srovnával Certinu s Breitlingem.......
  16. cindy

    Tissot - dojmy a názory

    Všimnul jsem si, že značky, které se prodávají v normálních hodinářstvích, v běžné síti, jsou na tomto fóru jaksi méněcené. Tissot koupíš v každém klenotnictví...... Je to jako prodej hrnců. Ty co nekoupíš v normálním obchodě jsou desetkrát dražší..... Hodinky, na které je čekací doba, můžou být desetkrát dražší. Ale je to jen o cenové politice, ne o kvalitě.
  17. Přeju všem všechno nej v Novém roce MMXI.
  18. Elton, i když mi na seřízení, vyčistění a výměnu plastového sklíčka poslali cenovou nabídku na třiapůl litru. Tak mám tímto prosbu.... kam jinam dát vyčistit a seřídit kalibr 52 za rozumnou cenu (zlín a okolí)?
  19. Myslím že to tak úplně není. Pro to, abych věděl kolik je, nepotřebuji vteřinovku. Prostě stačí jedno mrknutí na vzájemnou polohu malé a velké ručičky a vím kolik je.
  20. O výhodách digitálek můžu jen spekulovat, na ruce jsem nikdy žádné neměl, mám ale jedny na palubovce v Octavii. Ale pokud se bavíme o těch na ruku, tak nesporná výhoda je ta, že by mě nemrzelo, kdybych je rozbil. Žádná další výhoda mi nenapadá.
  21. Hmmmm každý tu pije nějaké extra pití..... Já pod stromeček dostal pětilitrovou bečku 13ky Svijany.
×
×
  • Vytvořit...