Přejít na obsah

mamut

Členové
  • Příspěvky

    42
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli mamut

  • Datum narození 11.2.1987

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mamut's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. mamut

    ČAJ

    Mám vypito již několik kilogramů a pořád mi neskutečně chutná. Mají v nabídce i nerezové sítko pro jednoduchou přípravu. https://www.manutea.cz/royal-earl-grey-cerny-caj-x1757
  2. Vasha_H na domácí stránce si přepni zobrazení fóra. Vpravo nahoře jsou tři kostičky.
  3. Zkoušeli jste uvést airpody do továrního nastavení ? Používám sluchátka denně a žádné problémy nemám.
  4. Tipuju to na chybu u JBL. V práci mám sluchátka samsung, a taky se mi ve widgetu nezobrazovaly. Kolega má android, spároval je a aktualizoval na nejnovější firmware. Od té doby se mi stav baterie zobrazuje.
  5. Včera jsem je po dvou letech vytáhl z krabice, prošel jsem se do obchodu a zase je tam na dva roky vrátím. Boty jsou rozchozené, ale nějak mě to v nich nebaví. Vzal jsem si k nim i Iron heart 888, ale ta kombinace je dohromady jako mučící nástroj.
  6. Dnes začal vytrvalostní závod motorek 24h Bol d’Or. Kdyby náhodou někdo zapomněl.
  7. Kolega měl stejné trápení jako ty, volal na poštu a tam mu řekli ať si s tím nedělá hlavu. Mají tam prý nějaký bug v systému, a ten náhodně posílá tuto zprávu na všechny zásilky ze zahraničí. Má to ignorovat a nic nevyplňovat, zásilka mu normálně dorazila.
  8. Jojo to je ona, děkuju. Podle zelených zad jsem se vydal špatným směrem, Čížek lesní nebo zvonek zelený. Pěnkavu potkávám obvykle jenom samce.
  9. Při dnešní procházce jsem našel tohoto ptáčka. Ležel zmatený na kraji silnice, tak jsem ho odnesl aspoň na louku. Zase nemůžu dohledat co je to za druh.
  10. Díky za rozšíření obzorů, i když poněkud smutné. Střelnou ránu neměla.
  11. Při procházce jsem našel ptáčka viz foto. Velikostně asi jako holub, máte někdo tušení co je zač. Ten dlouhý zobák je zvláštní, nedaří se mi dohledat co je to za druh.
  12. U těchto ročníku často odejdou kontakty přímo v otočném spínači kterým zapínáš světla. Demontáž je otázkou pár vteřin. Jestli má někdo v okolí taky fabii, tak ho vyzkoušej prohodit.
  13. Třetímu dílu se ve svém zájmu raději vyhni obloukem.
  14. Tak kvůli výdrži podrážky nakonec objednány moc toe 8146 barva briar alias roughneck
×
×
  • Vytvořit...