Přejít na obsah

sei

Členové
  • Příspěvky

    45
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

sei's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. sei

    Nože

    Na noze-nuz jsem objednával celkem 5x. Čtyřikrát bez problému. U páté objednávky mi přišla emailem omluva, že se omlouvá, ale vybraný nůž je dlouhodobě nesehnatelný. Nyní i přibližně po 20 dnech na webu neopraveno a pořad nabízen. Nožík jsem potom koupil u konkurence, kde byl skladem. O 500 Kč dráž, ale po objednání v pátek doručen v pondělí i s papričkou. A jsem rád, že ho mám. Každopádně noze-nuz nezavrhuji a příště vyzkouším.
  2. Služby přepravní společnosti INTIME. Nikdy více.
  3. sei

    Nože

    Díky za info i nabídku, ale Sebenzu možná někdy Small.
  4. sei

    Nože

    Co to je prosím za nožík? Díky. Foto z Chronoshopu.
  5. Třeba to tu ještě nebylo. https://svitavsky.denik.cz/galerie/dalsi-nova-miminka-ze-svitavska.html?mm=8080985&photo=4
  6. nAscA: ten účet policajti nezablokují, protože je to číslo sběrného účtu k nějakým předplaceným platebním kartám. Variabilni číslo asi teprve určuje konkretni kartu. Tedy "anonymní" a vyuzivane mimo jine i nejruznejsimi smejdy a vycuranky k podvodum. Nestudoval jsem, jak to funguje presne, ale pripomina mi to podvody ala western union. http://predplaceneplatebnikarty.cz/napka/
  7. Navnaděn místnimi borci jsem ochutnal rum Diplomatico Reserva Exclusiva a maximální chuťová spokojenost. Po dovolené si budu objednávat láhev (ve) s osmiletým domů.
  8. Pěkné hodinky. Mě se o fous víc líbí Steinhart Ocean One Vintage Military, ale ty jsou bez datumu. Každopádně gratulace.
  9. Čas jsem nastavil určitě za kratší čas. Ale než jsem zacvakl stěžejky na svoje místo, tak jsem už začínal pomalu klít. Každopádně se "generální očista" vyplatila. Hodinky vyčištěné, tlačítka opět chodí krásně (v rámci daného modelu) a hlavně teď i pípaji. Poslední čtvrt rok to bylo půl na půl. Bezel má "vady" jen na povrchu. Trochu jsem se obával, že začíná praskat skrz. Mám je 4,5 roku a zatím v podstatě spokojenost. I tak ale dojde časem na něco G "lepšího".
  10. Odbordelizované géčka, už jen nastavit přesný čas a datum.
  11. Před obědem jsem dosekal zahradu. Kolem nás jezdili dobrou hodinu veteráni. Kluk měl oči na vrch hlavy a jeste ted o tom drmolí
  12. Jsem blb, pokrtil jsem hardlex na Sumech.
×
×
  • Vytvořit...