Přejít na obsah

dundal

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava

dundal's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já jako začátečník těžko můžu radit, ale ty hodinky jsou parádní ! ! !
  2. Já jako začátečník těžko můžu radit, ale musím napsat, že ty hodinky jsou parádní ! ! !
  3. Tak jsem dnes šel kolem "Aleše" v Ostravě a nedalo mi to a zastavil jsem se. Zeptal jsem se ho na hlučnost mých automatů a on si je poslechl a řekl, že se na to mrkne. Sedl vedle, celou dobu jsem na něho viděl a kecal s ním, zkontroloval rotor, ložisko, promazal a na dotaz co jsem dlužen jen poznamenal, že nic, že se stejně budem vídat ( to když jsem se mu zmínil, že chodím na chronomag.) Takže to je má zkušenost s Alešem. Pozitivní.
  4. Z toho co jsi dal k diskuzi, bych volil Tissot. Jednoznačně.
  5. Děkujiza rady. Asiopravdu navštívím hodináře. Stejně jsem se chtěl k "Alešovi" zastavit. ( Jednak mi byl v Ostravě doporučen a jednak i na čumendu ). Nejlepší bude když si to poslechne.
  6. Zdravím všechny příznivce hodinek. Asi před měsícem jsem si koupil nové hodinky Orient - automaty. Poslední dny jsem si všiml, že se zvýšila hlučnost natahovacího půlměsíce. Tak nevím, jestli je to u automatů normální, nebo se nějak uvolnil. Jinak fungují v pohodě a i s přesností jsem nadmíru spokojen. Nemáte s tím někdo zkušenost, nebo mám navštívit hodináře? Díky za rady.
  7. Tak si zalez ke svým švýcarům. Každý není milionář jako ty. Jen hledá kvalitu zarozumnou cenu! Pro začátek.
  8. Zdravím všechny. Neznáte někdo dobréhohodináře v Ostravě? Zatím ho nepotřebuji. Ale člověk nikdy neví .
  9. Já mám nižší řadu Orient 2EU00002D se stoletým kalendářem a jsem s nima spokojen. Přesnost díky různému uložení na noc držím na nule! (pochopitelne píši o automatech). Přes den při nošení se drží na nule. Ale asi záleží na každém kusu. Výrobce se kryje přesností -30/+40s. Ale s takovou nepřesností jsem se ještě nesetkal. Myslím, že za tu cenu hodně muziky. Já mám nižší řadu Orient 2EU00002D se stoletým kalendářem a jsem s nima spokojen. Přesnost díky různému uložení na noc držím na nule! (pochopitelne píši o automatech). Přes den při nošení se drží na nule. Ale asi záleží na každém kusu. Výrobce se kryje přesností -30/+40s. Ale s takovou nepřesností jsem se ještě nesetkal. Myslím, že za tu cenu hodně muziky.
  10. Taky gratulace !!! Odchylku budu sledovat samozřejmě dál.(vždyď proto jsem si nekoupil "kvartsky", abych mohl). Dám pak vědět. Jen se mi zdá jako by se po měsíci zvýšila hlučnost natahovacího půlměsíce. Nevím jestli je to normální, nebo se mi povolil. Nevíte někdo?
  11. Tak to bude měsíc, co jsem si pořídil nové hodinky, mé z mládí vysněné Orienty 2EU00002D se stoletým kalendářem. Tady na foru jsem četl hodně o přesnosti automatů a tak jsem se rozhodl podělit se o mé měření. Všude se uvádí přesnost za 24h. , ale v závislosti na dvou věcech. Za prvé při nošení a za druhé na poloze odložení na noc. Tak jsem si vytvořil tabulku po 12.-cti hodinách a dal se do měření, vždy v 8:00 ráno a večer. Abych to moc nezdržoval, napíši jen výsledek mého snažení. Takže: při odložení na noc "nastojato", -4s/12h. při odložení na noc "naležato", +4s/12h. A teď to hlavní. Při nošení 0s/12h !!! Takže je jeden večer položím, druhý postavím a jsem pořád na NULE !!! No není to nádhera, u automatů za 2700,-kč ? Jsem prostě spokojen. Doufám, že mi budou dlouho sloužit.
  12. Tak si kup za kilo "kvarts-ky" od vietnamců. A bude tam i že jsou švýcarský
  13. http://www.ehodinarstvi.cz/good.php?goodId:4687|ORIENT-2EU00002D-automat
×
×
  • Vytvořit...