Přejít na obsah

ade_jirka

Členové_50
  • Příspěvky

    116
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ade_jirka's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Pánové prosba na Vás. Jak byste dětem odložili cca na 10 let po 250t., tak aby tam něco bylo. Investovat, spořit a popř. kde? Díky za ochotu.
  2. Používám Mobicool MCF40, má taky hlídání baterky a baterky 2 v autě. V loňském létě při 30 st. v celý den zavřeném autě stíhala nastavených 5 st.. Hlučnost docela OK.
  3. Potvrzuji. Používám nějakou Suntour cca za 18 stovek a zadek mi děkuje. Už si nedokážu představit ježdění bez ní.
  4. To mi je líto. Ty tvoje neznám, beru jen ty Oxfordy protože jsou takové neutrální do práce.
  5. Mám už třetí: Keen Oxford Vážím 100, normalně sešlapuju podpatky k venkovní straně. Tyhle nosím denně do práce cca na 10 hodin. Mažu jen tím co najdu a zatím i ty první po čtyřech letech drží, tak je mám na zahradu při sekání. Neroztrhané paty, podrážka i stélka slušné, tkaničky původní. Ponožky Voxx Silverprox a pokud není venku přes 20, nemám problém s potem.
  6. Beru přes ně cca 5 až 10 X do roka, volají mi na tel. z objednávky a nikdy žádný problém. Takže je to asi v přístupu lidí co jezdi.
  7. Já ho koupil v koloshopu asi za 130,- Kč, drží druhý rok.
  8. Ahoj, mám sice starší verzi bot Cosmos, ale bez problémů je mám i na sjezdovky Fischer Progressor F19 Ti s vázáním RSX 12. Řekl bych že výška podrážky bude stejná.
  9. Do cloudu dáš až 10 kamer. Komu chceš z rodiny, můžeš kteroukoli zpřístupnit. Přístup odkudkoli. Popřípadě můžeš pokračovat i s dalšími prvky pro smart home.
  10. Mám tam : https://www.marimex.cz/trojcestny-regulacni-ventil/ , uzavírám dle potřeby. Protože jsem línej, tak tam mám něco takovýho : https://www.chytrevypinace.cz/WiFi-Zavirac-Ventilu-d121.htm , koupeno z Ali za asi 13$ kousek. V závislosti se spouštěním ele pomocí : https://www.chytrevypinace.cz/Sonoff-Basic-d1.htm Za 50$ spousta radosti
×
×
  • Vytvořit...