Přejít na obsah

Bluewalker

Členové
  • Příspěvky

    33
  • Registrace

  • Přítomen

Bluewalker's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, napadlo jestli jsou mezi Vámi jedinci, kteří se v úterý ve 20h nechají unášet tímhle zajímavým seriálem. Oproti manželčině oblíbené Ordinaci:-), které se aspoň na úterý vzdala
  2. Ahoj, na webu jsem si objednal ten samý model s černým páskem koncem dubna. Ještě mĂŻ neposlali žádné info. Ach jo, i paypal jsem si kvůli nim zřídil P.S. Jaký máš obvod zápěstí? Dík Martin
  3. Ahoj, chci se zeptat * v čem spočívá tato cerifikace na chronometr? * jaká je potom přesnost hodinek? * jak se změní vzhled strojku? Zajímá mě i zdá má smysl si u Stowy za COSC připlácet 210 euro. Dík M.
  4. Ahoj, tak nějak stále bloudím mezi pravou volbou k mým 30-tinám. Padly mi do oka tyhle. Na mé 17 cm zápěstí akorát, jen mě lehce děsí dodací lhůta a ne úplně jasné objednání z jejich webu. Nemá někdo s nimi zkušenost? Dík M.
  5. Zdar, přesně tenhle model jsem v tom AFIpaláci taky prohlížel. Mě se víc líbila předchozí řada Sportive( konkrétně chronograf). Ale přesně o tomhle jsem taky přemýšlel. Cenu tam mají tuším okolo 9.000,- Jinak se zeptám průhledný dýnko nemají, viď? A opět otázka, jsou to hodinky na 17cm zápěstí? Dík za info a gratuluju.
  6. Díky za tipy. Co říkáš na ty Erardy
  7. Není to sice 7750, ale 2834 - Klenoty Aurum zlevněno ze 20.000,- na 9.500,-!! Co vy na ně, mě se líbí moc. Nevím ale mají 42mm na moje zápěstí cca 17cm?!
  8. Zdarec, sháním inspiraci a prosím o názory. Moje požadavky - ETA 7750 - bílý ciferník(kožený řemen) - chronograf, případě jednoduché - arabské číslice - průměr max.40 mm( mám 17 přes zápěstí) - datum - safír.sklo - průhledné dýnko - finanční limit max.20.000,- líbí se mi tyhle Junkersy, ale rád uslyším i další návrhy. Dík
  9. Bluewalker

    Stowa

    Díky, ale to nejsou přesně ony. Dle těch fotek v diskuzi měli 2terčíky
  10. Bluewalker

    Stowa

    Zdarec, moc se mi líbí. Nikde jsem nenašel, kde by se dali koupit! Na stowa.de je uplně nic. Poradí někdo??
  11. Díky za info, a ty Toledo MKIII Chronograph by jsi taky mohl objednat? Na kolik by cca vyšly?
  12. šlo by do nich dát průhledný dýnko? A kožený černý řemen?
  13. Zdarec, po delší době jsem zase objevil favorita pro mé 17cm velké zápěstí: buď jednoduchý http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsMP2824-2.htm nebo chronograf http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsToledo.html má někdo zkušenost?
×
×
  • Vytvořit...