Přejít na obsah

Hoot

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Hoot's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nepopírám, že se jedná o předčasný vánoční dárek. Udělal jsem si velkou radost a po prvním dni nošení nemám ani slov...jsou úžasné!
  2. Díky moc! Myslel jsem si to! :-) Díky
  3. Zdar, můžete mi prosím někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi hodinkami Seiko SBDC063 a Seiko SPB079J1? Díky
  4. Makám kousek od Kolbenky! Jedná se o poster k 125. letům první elektrické tramvaje v Praze, seženeš ho za 30,-Kč v Infocentrech DPP. :-)
  5. Zdravím všechny fanoušky hodinek. Všiml jsem si, že je zde docela populární začít příspěvek větou "Našel jsem po dědovi...". Nicméně v tomto případě tomu skutečně tak je každopádně bych poprosil o pomoc s identifikací těchto hodinek. Jedná se o hodinky Samson Datomaster Super De Luxe, 21 Jewels Incabloc Super Shock Absorber. Hodinky jsou samozřejmě nefunkční. Zároveň by mě zajímalo, zda se i v dnešní době dá někde sehnat řemínek, jako je na těchto hodinkách. Díky všem za pomoc
  6. Zdravím, měl bych dotaz, uvažuji o koupi hodinek Laco Flieger Zweibrücken, jenže mám takový problém, nemají datumovku. Vím, že se tím naruší ta jednoduchost ciferníku (např. Laco Flieger Zürich) ale je to pro mě celkem důležitý. Nemám takový rozhled na trhu, nemůžete mi poradit nějaký ekvivalent k těmto hodinkám ? Díky za pomoc :-)
×
×
  • Vytvořit...