Přejít na obsah

sisi

Členové_50
  • Příspěvky

    61
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

3 730 zobrazení profilu

sisi's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zavazne: 3 ks Ghill 3 ks filo-boxer 3 ks Tombed 3 ks dawe009 3 ks vikhra 3 ks SRSONOR 2 ks - Elda76 2 ks - DaDriva 3 ks - jorix 3 ks RadekB 3 ks Badys 2 ks Benyšák 2 ks kejklik 3 ks JPS 2 ks milosklikar 2 ks Quasar007 3 ks romanm 3 ks ricous 2 ks CzechJoker 2 ks Ruda 3 ks edas 2 ks Honza1 3 ks Pavel 2 ks Muffik 2 ks Skipi 2 ks martinbor 2 ks Kamil 2 ks Vlastimil Talanda 3 ks sisi -------------------------------------- 73 ks
  2. můžeš se zeptat třeba tady http://www.kvh-cs.com/ většinou vědí hodně.
  3. Na fakturu a rozepsat jako sodovky pro horké dny.
  4. Dělat limitky za poloviční cenu je vlastně podnikatelská sebevražda. Nebo charita.
  5. Podívej se tady http://www.mavex.cz/
  6. Mavex Turnov 1 litr 100,-- Kč P.S. : co ten Chronor vůbec stojí ? xxx/Ltr ???
  7. Ponechávám na druhých kam mě řadí. Sám se snažím chovat tak, aby mě mohl každý zařadit co nejlépe.
  8. Omlouvám se za svoji neiformovanost a nedostatečné vzdělání, ale kdo jsou ti "MY chronomagáci, jsme gentlemani"? Jak se poznají? Kdo je vybírá? Nebo snad mají jiné členské číslo? Hezké vánoce všem, kteří mají rádi hodinky.
  9. Z celého příběhu si beru jediné poučení, nikdy nepátrat kde je moje zásilka na poště. Při vědomí, že nejsem schopen zásilku zastavit a něde ji převzít a to stále putuje díky lidské blbosti v jednom městě, by byl můj konec. Asi mrtvice by mě dohnala dříve než já balík a to bych se cestou dopustil ještě řady ublížení na zdraví.
  10. Diplomaty se odliší jedině barevně, průhledovým dýnkem materiálem a velikostí. Jinak to nebudou diplomaty a bude to nakonec něco jako "linea", nebo něco podobného. Proč "žluťásky" kopírovaly Igen? Prim se baví a mlčí. Jen si tak rýpl a nic.
×
×
  • Vytvořit...