Přejít na obsah

dewarter

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

dewarter's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. dewarter

    Chrono24

    Ahoj. Koukal jsem po Seiko Orange Monster a docela mě zaujala nabídka na Chrono24, kde je jeden prodejce ze Singapuru nabízí jako nové. Nemá někdo nějakou zkušenost nebo referenci na toho prodejce: https://www.chrono24.cz/dealer/greenco/index.htm Předpokládám, že jako profesionální prodejce by to mělo být OK, ale pár příběhu v recenzích i tady tomhle vláknu mě znejistilo.
  2. dewarter

    Seiko Mod - Ako na to?

    Ahoj Chronomaniaci, zvláště Seiko maniaci. Zastesklo se mi po mých Seiko orange monstrech, které bohužel skončily v propadlišti dějin, tak jsem se začal koukal, zda by se ndaly někde sehnat. Po prohlídkách různých inzerátů a nabídek, kde většinou byly docela v bídném stavu mě však napadla jedna věc. Šlo by "vytunit" současné Monstry SRPG57K1 výměnou dialu za oranžový z první generace a výměnou sklíčka za sklíčko bez kyklopa? Klidně i za safírové, netrvám na Hardlexu.
  3. Všem zúčastněným děkuji za nápady a podněty. Na lobotomii se sice nechystám, ale trochu jsem se zhrozil, když jsem si uvědomil, že z původních hodinek, teď uvažuju minimálně o třech (monstry,suma a nějaký chronografy). A ty poslední bílé (myslím, že se jim říká samurai) taky nevypadají špatně. A navíc na azwatch rozšířily nabídku.... Ach jo . Tolik krásných věcí a tak málo peněz......
  4. Monstry se mi líbí. Dokonce jsem našel na netu obchod, co je prodává tady u nás. Má v nabídce černou a oranžovou variantu. Problém je ale asi v mém "vkusu", protože zatímco černý mi příjdou až zbytečně usedlý, tak u oranžových je to přesně naopak. Kdyby tady měl někdo zkušenosti se vzhledem v reálu, tak mě může klidně poučit. nebo jestli by se to nedalo přehodit třeba na bílej cifr....
  5. Tak původně byl rozpočet 7 500,- , ale s těma 10k bych se asi taky nějak srovnal. Jinak jestli se zápěstí myslí obvod, tak mám 17 cm a nosil bych je normálně k rifím,tričko,mikina.... Jinak se mi líbí styl právě jako třeba Seiko monster a tak podobně......
  6. Koukal jsem na ty stránky a trochu to překonává rozpočet. Ale třeba se to rozleží v hlavě a přitlačim na pilu. A nevíš jestli posílají do ČR? Sice by asi nebyl problém si to nechat poslat do USA, ale přímo by to bylo daleko schůdnější. Jinak jsem zrovna po těhlech pokukoval už dřív, ale měl jsem za to, že mimo Japonsko je téměř nemožný je nějak získat. A ještě, když jsi tak "sečtělý" , nevíš co jsou za typ ty s bílým cifrem, případně kde se dají sehnat?
  7. Děkuji všem moc za typy a návrhy. Jen se chci zeptat jak je to s výdrží automatu. Já totiž s hodinkami žiji skoro non-stop, takže mě zajímá, jestli strojku nevadí, kdybych s hodinkami třeba spal. A jak je to třeba s vodotěsností při normálním plavání v bazénu? A když už tady byla zmínka o různých nákupních zdrojích, jde některé z těch dvou, co jsem postoval na obrázcích sehnat třeba normálně u nás nebo v americe?
  8. Rozpočet jsem zatím stanovil na cca 7500,-. Samozřejmě jsem v případě "zakoukání se" jít i výš, ale víc jak 10 000,- by to asi nebude. I když kdo ví. Původně to taky mělo být daleko méně. Jinak co se týče vkusu tak jsem tady objevil dvoje, co se mi na pohled dost líbí, takže pokud by k něm měl někdo nějaké info nebo rady, tak uvítám. (fotky jsou odsud z fóra, tak to snad nebude vadit. Nejsem zatím tak zběhlý v označováních, tak raději to udělám takhle.)
  9. Zdravim všechny přítomné na fóru. Před nedávnem se mi rozbily hodinky a tak jsem si řekl, že je načase pořídit si něco, co nejsou hodinky jen podle názvu. Zprvu jsem si chtěl koupit jen nějaký Casia nebo něco podobného. Problém byl, že jsem objevil zdejší fórum . Po měsíci nenápadného pozorování a pročítání jsem původní plán zavrhl, zvýšil rozpočet a taky nároky. Chtěl bych vyzkoušet nějakou automatiku. A ze začátku by to měly být pravděpodobně nějaké Seika. Proto se obracim na zdejší experty jestli by neměli nějakou radu.
×
×
  • Vytvořit...