Přejít na obsah

kopl2005

Členové_50
  • Příspěvky

    134
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele kopl2005

  1. Ten cifr je vážně pěkný no zajdi zkusit obě varianty a uvidíš. Schůzky v AP jsou vážně zážitek, což mi tady spousta lidí určitě potvrdí. Takový přístup jsem jinde nezažil.
  2. Ahoj já mám 37mm, světle modrý cifernik. Jsou pro manželku, ale zatím se k nim moc nemá. I na panské ruce ale vypadají fajn. Jen mi je tah lehce kratší, kdybych je nosil, musel bych si doplnit článek, možná dva. Prý se počítá že rozměr 37mm je spíše dámský model.
  3. Jsem v Carollinu zapsán od dubna na Sky-Dweller zelený, dnes jsem volal kvůli zájmu ještě o něco jiného. Ohledně SD paní (jinak velmi milá) říkala, že prý přišly od představení 2 kusy, takže mám počítat cca. 3 roky. Vím, vlákno je OP, ale jestli někdo čeká na něco podobného, tak ať ví…
  4. Buď v klidu, já se na ně zapisoval v den představení a prý jako druhý a stejně z toho na 90% nic nebude…
  5. Velká gratulace! Mohu se zeptat, zda je máš z Pařížské nebo od Bechyněho? Díky
  6. Já jsem se ptal člověka se kterým jednám, když se chci zapsat na nějaké hodinky od Rolexu, bratranci na Rolex Sky-Dweller a při té příležitosti jsem se ptal jak se změnily čekací termíny na klasické Suby. Pan mi říkal rok až rok a půl cca., ale samozřejmě že se jistí větou, že to nemůže zaručit. Je to opravdu různé, jak se i na fóru píše.
  7. Poslední info co vím okolo 12-16 měsíců černé s datem… takže bych to viděl podobně
  8. Omlouvám se, myslel jsem modely v oceli
  9. Ano rozumím Je pravda, že jednobarevné varianty byly opravdu povedené. Tohle je zase úplný úlet kor na Rolex.
  10. Kamarád se včera zapisoval na “balonkovou pakarnu” jak píšeš v Carollinu… je na ně stejný nával jak na GMT, prý dříve jak za 4 roky nebudou… osobně si tedy myslím, že se jich nedočká, že tento “cifr” bude v nabídce rok, maximálně dva. Mne osobně se tedy líbí moc, na léto veselé a pozitivní hodinky.
  11. kopl2005

    Rolex 2023 Novinky..

    Přesně tak, už jsem si říkal, že jsem asi jediný komu se na léto líbí
  12. Nádhera, velká gratulace! I pro moji paní jedny dorazily, jen si ještě na ně bude muset chvíli počkat.... dárek ke kulatinám příští rok ... jsou naprosto parádní, skoro každý den si je prohlížím, ta modrá je fantastická I těch 37mm sedí velmi pěkně na pánské ruce a to se mi původně zdály po zkoušení 41mm tak malé... jen ten tah je jen tak tak na pánskou ruku... no manželka bude muset být moc moc hodná Jinak návštěva a vše okolo v AP naprosto fantastické, slečna Viktorie i Jakub, takhle by to mělo dle mého vypadat... skvělý přístup k zákazníkovi, naprosto top..
  13. Ohromná gratulace, za mne nyní nejlepší barevná kombinace! Jsou nádherné!
  14. Ty zelené vypadají fantasticky!
  15. Naprosto potvrzuji, kombinace rose gold a zelený číselník vypadá ve skutečnosti na ruce fantasticky!
  16. Nádhera! Snad se také brzo dočkám....
  17. No majitelé AP RO jsou na tom o poznání hůře Já GMT normálně na pivko nosím, kamarád Daytony taky, zatím jsme problém něměli. Ale asi je čas se trochu zamyslet...
  18. Promiň úplně se v tom tolik nevyznám , nevěděl jsem, zda to není jako s auty když je nějaká premiéra, představení nového modelu, ze se udělá tisková konference, nebo nějaká show okolo… takhle jsem si to nějak představoval
  19. Super, podívám se, moc Ti děkuju
  20. Tak to bych fakt netušil... díky
  21. Chlapi, nevíte, bude to někde možné sledovat online? Díky
  22. Nádhera určitě, ale definitiva myslím že ne... měl jsem to podobně... :-))
×
×
  • Vytvořit...