Přejít na obsah

Oni_ME

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Oni_ME's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Oni_ME

    Poraďte

    Tak co vy na to- které jsou lepší http://aukro.cz/seiko-5-automatik-snzf17k1-i1520034169.html nebo http://aukro.cz/citizen-auto-submarine-diver-200m-scuba-ny2300-09g-i1522825470.html#gallery
  2. Oni_ME

    Poraďte

    Ale musím říct že ty citizeny jsou opravdu pěkné-a pokud tam bude i ta kvalita-asi není moc nad čím uvažovat.
  3. Oni_ME

    Poraďte

    O kvalitách japonců nepochybuji, ale upřednostnil bych cosi více domácího. Však dostanu li od vás dobrý tip na japonce-proč ne. Proto jsem tady, abych si nechal od Vás poradit.
  4. Oni_ME

    Poraďte

    Možná jsem to špatně napsal, má chyba. Tím EU jsem měl na mysli. že upřednostňuji-Švícary, Němce, Rusko, Česko, ... Číně bych se chtěl vyhnout obloukem a japonec-dál to znáte. Na G-shock-y jsem dostal dobré recenze, ale to není to pravé ořechové Moc se mi Líbí Primky Sport, ale po té co jsem zde četly zkušenosti, mne nadšení opustilo.
  5. Zdravím, jsem zde nový a registroval jsem se (nejspíš jako většina) kvůli lásce ke krásným a funkčním věcem-v tomto případě hodinkám. V blízké budoucnosti plánuji nákup hodinek pro každodenní nošení a chtěl bych vás (znalce:) požádat o doporučení. Styl-prim sport(army, sport,..) cena pokud možno do 2500 Kč. Kdyby to byla výroba EU-bylo by to super .)
×
×
  • Vytvořit...