Přejít na obsah

stenly04

Členové_50
  • Příspěvky

    92
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele stenly04

  1. Další super obchod, vše na jedničku. Může jenom vřele doporučit. Ještě jednou díky a příště se ti vrhnu na tu tvoji sbírku:-)
  2. Děkuji moc za obchod. Rychlá komunikace včetně platby. Při osobním předání fajn pokec. Můžu jedině doporučit
  3. Díky za reakce. Bližší jsou mi hodinky a ty taky preferuji. Mrknu po těch Garminach. Ještě jednou díky a pěkný zbytek víkendu.
  4. Zdravím kolegové, V této sféře se moc nepohybuji, tak bych potřeboval poradit. Poslední rok jsem začal hodně jezdit na kole a chtěl bych nějaké chytré hodinky, které mi ukážou veškeré info o aktivitě včetně map atd. Za doporučení předem děkuji. S.
  5. Rychlá domluva, precizně zabaleno, stav hodinek jak byl popsán po telefonu. Můžu jenom doporučit
  6. Rychlá domluva, komunikace, platba. Můžu jen doporučit.
  7. Můžu jenom doporučit. Rychlá domluva i platba. Vše na 1*
  8. Teď jsem byl v roli kupujícího já :-) Pepo, díky za obchod. Vřele doporučuji. Standa
  9. stenly04

    Helveti.cz

    Velká spokojenost. Doručení do 24 hodin od objednání, kvalitně zabaleno a nějaký dáreček navic :-) Přeji hodně úspěchů a ať je Vám práce koníčkem S.
  10. Omlouvám se, spletl jsem si vlákno :-)
  11. Dnes poprvé bez tahu a výsledek je super.
  12. Jeden z nejpohodovějších obchodů. Rychlá komunikace, ochota a při osobním setkání super pokec. Mohu jenom vřele doporučit. Ještě jednou díky :-)
  13. Na dotaz od prodávajícího na Aukru. Taky mám políčeno na PO :-)
  14. Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil. Výrobce udává 48 hodin chodu při plném nátahu a majitel udal hodnotu 40 hodin.
  15. No v pěkném stavu sice jsou, ale dle majitele je doba nátahu -8 hodin. Zatím nebyly servisovane, takže asi to bude muset nový majitel časem řešit.
  16. Jenom se přidám ke kladným hodnocením, není co vytknout. Děkuji za obchod a příjemný pokec. Vřele doporučuji.
  17. Rychlá komunikace včetně platky, doporučuji.
  18. Rychlá komunikace, stav hodinek odpovídal popisu v inzerátu, perfektně zabalené. Můžu jenom doporučit. Ještě jednou díky za obchod. S.
  19. Ahoj, mrkni na Aliexpress. Mám jej cca. rok a žádný problém. Extenzi má tři dírky plus tři odnímatelné dílky. Cenově je to asi pětikilo. Standa
  20. Tak jsem se konečně dostal do lesa. Trochu mi to ale pokazilo ty zástupy lidí.
  21. Po delší době opět na ruce a poprvé na řemenu.
  22. Zdravím kolegové, nevím jestli je to na nové vlákno, tak to dám sem. Začal jsem trénovat mladší přípravku (ročník 2009 a mladší). Chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá nějaké osvědčené stránky s tréninky zaměřené na koordinaci těla a hlavně práci s míčem. Jediný zajímavý video jsem našel Ukázkový trénink od Standa Duben. Pak samozřejmě hodně věcí je ve videích Coerver, ale tam můžu použít malé procento cviků vzhledem k věku a dovednostem dětí, které trénuji. Díky za každou reakci Standa
  23. stenly04

    Bentley A44362

    Dej to na Bazoš a přidej prosím zajímavý popis. Cenu dej dohodou :-)
×
×
  • Vytvořit...