Přejít na obsah

MutraBG

Členové_50
  • Příspěvky

    180
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele MutraBG

  1. Zdravím, v Taptalk mám v některých diskusích prázdno a příspěvky nikde.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  2. Aha, možná se to přizpůsobí podle uživatele, jsem v zahraničí..
  3. Zdravím, nemáte pocit, že forum ukládá nové příspěvky stále v režimu letního času?
  4. Zdravím ve spolek. Již delší dobu mi vrtá hlavou gravírování pouzdra a tahu.. Jaký na to máte názor? Máte někdo zkušenosti a přehled o cenách? Vím, že hodinky spíše tratí na ceně, ale chci to pro sebe, prodávat je nebudu, pokud nebude úplný hlad. Dík za názory i info.
  5. Dostalo se mi tohle na stránky.. Jaká je změna?
  6. Taky se přidám z Východu.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Pozdni snidane... Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Přátelé, mám dotaz: jaká je šířka řemínku pro Tag Heuer Carrera 1887 ? Kolegovi to budou kupovat jako překvápko.. Díky za info.
  9. Jistě souhlasím. Někomu to vadí, když natahuje hodinky co nenosí, případně střídá a chod ostatních natahuje ručně. Tady kolega vybírá první hodinky, takže s nimi bude nejen spát, ale i vše ostatní
  10. Nositel Monster by si neměl dělat problém s vteřinovkou.. Šel bych do černých starých, jsou univerzálnější, pokud půjdou i pod rukáv košile.. doplněno: Mimochodem, vteřinovka se dá zastavit i na starých a to POMALÝM ZPĚTNÝM posunem nastavovaného času (vteřinovka se zastaví, případně jde lehce do zpětného chodu). Jakmile je nastavena vteřinovka správně, vrátíš ručky na správnou hodnotu minutovky a jsi hotov.
  11. Napoj noťas taky kabelem a vypni Wifi. Pokud problém pokračuje, tak je někde chyba v nastavení routeru, jinak je problém s nastavením Wifi. Pokus se změnit parametr Wifi kanálu, případně typ šifrování.
  12. Přesně tak, je třeba upřesnit, zda nefunguje síť směrem do netu, síť počítačů mezi sebou, počítač nevidí síť a jiné PC jo..
  13. Přesnost asi záleží kus od kusu.. Ale já jsem je rok nesundal z ruky.. Zápěstí zhruba 17,5-18 ...ale mám staré, připadají mi více jako "klasika Monster"
  14. Testni jiný počítač, zda bude dělat to samé.. Jiný operační systém... Na obnovu dat z porouchaného disku jsem úspěšně použil i SW GetDataBack , tehdy mi spadl ext.disk ze skříně, kam jsem si ho schoval, aby se mu nic nestalo
  15. ..a bylo to kopírováno na stejném PC? Někdy začne flaška blbnout a na jiném PC ještě jede, tak hned stáhnout data. Jinak zrestaurovat disk, případně obnovit MBR, ale to nech povolanějším. Testni to nejdříve v druhém PC. Další možnost je obnova smazaných dat z SD karty, pokud jsi na ni nové fotky nefotil, tak se to dá také udělat.
  16. Z BB to prostě nešlo s fotkou, takže ze včerejška jedna pracovní..
  17. Trocha Monstra Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
  18. ..bych řekl, že bude otočná, když na chrono verzi je otočná taky, ale možná se pletu.. http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/hamilton/timeless-classic/american-classic/9560-hodinky-hamilton-pan-europ-auto-chrono-h35756735.php
  19. Když hulím, tak vidím spíše delfíny v bazénu. Fotit mě to nenapadlo
×
×
  • Vytvořit...