Přejít na obsah

bajt

Členové_50
  • Příspěvky

    104
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele bajt

  1. Mám Combat B2 Na mé poměry je mám dlouho a pořád je nepřestávám obdivovat!
  2. No to snad ne! Já nemám ještě ani jedny a ty tady provokuješ s dvěma na ruce.. to si zaslouží - karma Jinak moc pěkný, závidím.
  3. Vzal bych ty z inzerce, nebo se na ně aspon poptal. Ze zahraničí ti tam šoupnou clo+dph, tak to bude takovejch 12-13k.
  4. bajt

    Nože

    Já říkám, že za ty prachy se dají koupit daleko hezčí a lepší nože. Ale pokud se líbí, tak není co řešit. Když chceš něco fajn, tak: Reeve, Strider, Hinderer, Ralph
  5. Tak tak, čím víc čudlíků tím víc hodinky neplatí. Ale někomu se to může líbit a nemá pro to použití, to je jako když kupujeme potápky do 1500m kam se nepodívá ani ponorka.
  6. Hamilton Jazzmaster Viewmatic viz prodej zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40737-hamilton-jazzmaster-viewmatic-vymena-za-oblekovky/ ty bych si nechal líbit i já
  7. pilotky jsou dobrý k obleku? Hamilton se k tomu hodí víc.
  8. Jen se nestyďte, další Omegy přihoďte! Už na ně šetřím
  9. bajt

    Nože

    No hezké. To mi trochu připomíná tuhle mrchu: Cold Steel Espada XL
  10. Gratuluji! Jsou hezké a hlavně pěkně svítí. A za příjemnou cenu.
  11. Já mám HTC androida a jsem nesmírně spokojený. HTC nabízí svoje Sense UI, kde si můžeš na svoje plochy umístit widgety přímo od této firmy, takže je jinde nenajdeš. Tyto widgety mi právě přijdou nejlepší ze všech, co jsou dostupné, proto, kdybych vybíral nový mobil, bral bych znova HTC. Jsou tam i další vychytávky. Co se o jejich telefonech traduje je horši foťák, to mají SE myslím lepší.
  12. bajt

    USN limited edition

    Ty jsou pěkný, ale k mým Combat B2 by se moc nehodily, protože jsou skoro stejné (až na řešení vteřinovky a tý smrtky)
  13. Ještě bych vám doporučil jeden film, The Experiment. Dobrovolníci jsou rozděleni na dvě skupiny - vězně a dozorce a jsou vpuštěni do uzavřeného areálu s danými pravidly. Ať hra začne! - za tento rok to bylo určitě jedno z největších filmových překvapení, co jsem shlédnul. už jenom kvůli té originalitě tématu. http://www.csfd.cz/film/261831-experiment/
  14. Souhlasím. Viděl jsem to nedávno, je to moc povedený kousek. Kdo říká, že dobré filmy se už nenatáčí, ten lže!
  15. bajt

    Nože

    Souhlasím, ideálně k obleku. Cena bude kolem 20 táců, to už je dost na takovou blbůstku. Vždycky se mi líbil HALO, ale nosit kvůli tomu pouzdro... to ne
  16. bajt

    Nože

    Když budeš kupovat s černou čepelí tak pozor, je to jenom nějaká nanesená barva, která se snadno "sedře". To samé je u klipu.
  17. bajt

    Nože

    Říkáš o čem se mluví na fórech. Jak sleduji fórum hodinek, tak Seiko Monster je asi jako Ontario RAT 1, když vezmu v potaz, že "takový ten nejlepší nůž" Sebenza stojí kolem 11k a "takové ty hezké hodinky" Rolexky stojí v inzerci 110k. Investuješ kolem tisícovky: Ontario RAT1, ten mi přijde zdaleka nejlepší, cenil bych si ho i na dva tisíce; SOG Flash 2, Spyderco Resilience / Tenacious Investuješ kolem tří tisícovek: Spyderco Paramilitary 2, Spyderco Military (vlastním a i Sebenzu jsem kvůli němu prodal); Benchmade 710 Všechny nože jsou ve své kategorii právem nejpopulárnější. Jestli se vyplatí připlatit? Já myslím, že jo. Dostaneš jenom tolik, kolik zaplatíš. oranžová krysa se dá koupit v inzerci na fóru o nožích.. občas. dělá se taky v olivové a takové pískové hnědé.
  18. To je krása! Gratulace! Takové fotky by měly být pod zámkem, protože se peněženka sama otevírá, když tohle vidí ...
  19. Musím souhlasit s pány výše. Dárek to je zajistě perfektní, ale když by ses netrefila do černého (což je pravděpodobné, protože každému se líbí něco jiného) tak by to nemuselo být nejlepší. Někdo by byl rád a nosil ty hodinky pořád, já například ne. Věci, co nosím, si vyberu sám a když se jedná o hodinky, platí to dvojnásob. Na druhou stranu se tím zbavíš překvapení z nečekaného dárku. Např. teď nosí Primky, ale pokukuje po vojenských modelech apod. Takže vyzvědět! :-)
  20. Klass (2007) http://www.csfd.cz/film/232359-zkazena-mladez/ - jedno z nejlepších dramat vůbec. je vidět, že i tatarský jazyk dokáže divy.
  21. bajt

    Nože

    Taky nosím nůž, taky myslím na obranu, ale když vidíte někoho pořezanýho, je to hnůj a tak bych radši snad i utekl, přeze všechnu čest. Denní EDC: Spyderco Military, po cca osmdesáti nožích, včetně Sebbie.
  22. Mám GE money bank, přešel jsem od KB, která je proti GE naprosto nedostačující.
  23. Once - hudebně zaměřený, trošku romantický drama. pro příznivce hudby nutnost! http://www.csfd.cz/film/223198-once/
  24. Mám jen jedny a nejspíš to u nich i zůstane
×
×
  • Vytvořit...