Přejít na obsah

meir

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

meir's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Kolik by jste dali maximum za Seika 6138-3002 nebo 6138-3009 pri koupi v aukci? Jde mi o hodinky v dobrem stavu. Diky moc.
  2. No abych pravdu rekl taky se mne moc nelibi. Jen jsem si rikal jestli to neni uz vekem.
  3. http://cgi.ebay.com/Orient-Star-WZ0111FH-R...1QQcmdZViewItem
  4. Diky nakonec se mi nejvice libil tento http://www.fredawatchstraps.com/panny1515.html Uz je objednano. P.S. Jinak jedna perlicka z Koscomu. Prodavac rika"To vite, nejdrive si koupite levne hodinky a pak se vam zda 1300 kc za reminek moc." To rikal pred tim nez ty hodinky videl.
  5. Tak at jsme koukal at jsme koukal. Nic. V Koscomu, na Vinohradech. Jeste mrknu na EBAY.
  6. Na tohle se nesmim koukat. To je podivana nejtvrdsiho kalibru. Kam se na to hrabe pecko.
  7. Diky. Ale myslim ze jsem videl jiny. Tenhle znam a ta sedozelena barva se mne moc nelibi.
  8. Nekde jsem tady na foru videl fotku černého řemínku s červeným prošitím na hodinkách Citizen Nighhawk. Jsme asi nejaký zpitomělý, ale teď to nemohu najít. Neveděl by jste někdo o nečem podobné. Díky předem za radu.
  9. Ja se dostanu nekam okolo USD 250-300 za quartzky.
  10. Rad bych se optal na nejaky tip na koupi damskych zlatych hodinek. Musi byt opravdu zlate, ne jen pozlacene. To znamena pouzdro vcetne tahu. Na znacce ani tak nezalezi jako na cene. Diky vsem predem.
  11. Poznate nekdo co je to za typ Orientu? Diky moc.
  12. meir

    FUJI

    Tak jsem narazil na znacku FUJI. Prijde mi to jako by pro ne delal ORIENT. Posilam par linku ale ne vsechno jsou automaty. Tak mne hned nekamenujte. Slo mi spis o to aby jste meli zakladni predstavu. Vite o teto znacce trochu vice. http://images.marketworks.com/fullView.asp...8002/409448.jpg http://images.marketworks.com/fullView.asp...ages/409102.jpg http://images.marketworks.com/fullView.asp...8002/409274.jpg
  13. No ja mam prozatim na ceste tyto ALBY. http://cgi.ebay.com/new-ALBA-Racing-Mens-W...1QQcmdZViewItem A pak jeste tyhle Seiko Daytona. http://cgi.ebay.com/SEIKO-DAYTONA-CHRONOGR...7QQcmdZViewItem Pro Viktora cena asi na Cechy dobra, ale nepamatuji si kdy bych v Cechach neco kupoval. Jinak na Ebay jsou za USD 65 vcetne shippingu. Promin nechtel bych te tim nijak nasr.t. Na ruce vypadaji slusne.
×
×
  • Vytvořit...