Přejít na obsah

jkovaal

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jkovaal's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, řešil někdo výměnu originálního tahu s trnovkou (nevyhovuje mi) na kačukový s překlápečkou? Jde mi o to, zda vůbec nějaký pasuje. Nebo alternativně Nato tah. Nejraději bych ale vyměnil za kaučuk s překlápěcí sponou. Děkuji za rady / typy.
  2. zdravím, jelikož jsem laik, tak bych prosil o radu ohledně modelu Breitling Chronomat Longitude. Zvažuji koupi těchto použitých hodinek, ale netuším jakou mají aktuální, alespoň přibližnou hodnotu. Hodinky by měly být v kompletním balení s veškerou dokumentací a zdají se v celkově zachovalém stavu. Díky za rady.
  3. Zdravím, vzhledem k tomu, že se rozhodně nepovažuji za odborníka značky BREITLING, tak bych chtěl znát váš názor na toto: http://sperky-hodink...a-o5903899.html Na první pohled se to tvaří jako originál. Samozřejmě jako první napoví cenovka...
  4. Dík moc za info, škoda to určitě je... Jdu pátrat dál.
  5. dík moc za odkaz, ale nějak mi není jasné, zda posílají TISSOTY do CZ. V záložce "shipping locations" stojí, že TISSOT posílají pouze po UK...
  6. Zdravím všechny, mám dotaz ohledně koupě těchto hodinek. Kde nejvýhodněji koupit tento typ? Nechci šedý dovoz. Nebráním se koupi i v zahraničí. Jde mi o to, aby bylo kompletní balení se vším co musí obsahovat a plná záruka výrobce. Nejvýhodnější nabídku jsem našel na ihodinarstvi.cz, ale mnoho přispěvovatelů zde na fóru tohoto prodejce nedoporučuje. Za případné návrhy děkuji předem.
×
×
  • Vytvořit...