Přejít na obsah

booker007

Členové_50
  • Příspěvky

    258
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Liberec

booker007's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Souhlas s Financem - průhledný dýnko k nim prostě nesedí.
  2. Tenhle typ hodinek - pyžamový ciferník a kulaté pouzdro - žádná skládačka není, ba naopak. Zrovna totožné držím v ruce jelikož my v úterý dorazili poštou. Takže bych se nebál neautentičnosti. Dokonce tyto hodinky existují i v dámském (chlapeckém) provedení.
  3. Pokud se nepletu tak je členem našeho tábora a mnozí z nás možná vlastní jeho hodinky ať už PRIM nebo jiné značky. Vždyť přeci který magor může koupit totálně jetý Primky za 65 tisíc - jedině CHRONOMAGOR (a podotýkám, že toto není myšleno jako urážka, protože bych musel urazit i sám sebe)
  4. To máš sice pravdu a já na to koukám podobně, ale co ty víš. Já znám třeba člověka, kterému se doma válí ciferníček z orlíků. Mít tohle doma tak do té koupi se možná také opřu, jelikož to už je skoro polovina úspěchu. A pokud vezmu v potaz kdo to koupil, tak věřím, že se mu doma něco podobného může také povalovat. Teď naše hypotézy a rozbory určitě čte a musí se náramně bavit ))
  5. Orlíky vyletěli z hnízda celkem za dost - jejich stav je očividně terčem velkých diskuzí. Je potřeba zvážit jaká je jejich dostupnost a jak velká legenda se kolem nich vytvořila. To se pak na peníze až tak nekouká, očividně dle úspěšného prodeje. Každopádně mám pocit a jsem skálopevně přesvědčený, že je má jeden nejmenovaný kolega od nás. Tak se třeba v budoucnu pochlubí možná už s orlíky po renovaci.
  6. Mám doma stejné se stejnou korunkou, takže to vypadá že je origo ,)
  7. Dneska tyto černé z osmdesátých. Trochu protiváha k Honzovým barvičkám ,)
  8. Ano pochopil jsem, že to nejsou ty od Nirmality. Jen mě napadlo že přidám fotku jak vypadá stejný ciferníček v pouzdře.
  9. Před časem proběhly aukrem od známého prodejce Nirmalita. Tak pro ty co neviděli jak vypadá celek přikládám foto z aukra. Fotky od Nirmalita EDIT: zmenšení přílohy
  10. Vše origo, pouze vteřinová ručička tam nepatří.
  11. Ciferník ok, mám stejný jak ve zlatým tak i chromovaným pouzdře.
  12. To se ti brzy může i splnit. Aukrem občas proběhnou. Každopádně od Primu to zrovna moc není (kromě toho popisu který Primu náleží), ale taková už byla doba a ruská "výpomoc" byla v té době soudruhy vítána.
×
×
  • Vytvořit...