Přejít na obsah

David Tichy

Členové_50
  • Příspěvky

    191
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele David Tichy

  1. Ještě můžeš mrknout na Rascal, sice víc hofo-fogo ale třeba ve 20tce mají přehazku v náboji a řemen místo řetězu. Takze když děcka padají, nebo prostě nepatrně pokládají kolo nemusíš mit strach, že zničí přehazku. U nás se osvědčil woom 14tka a pak už Rascaly 16 a teď 20
  2. Rab zmrzka za 2E, centrum Puly v pondělí zmrzka 2,5E
  3. Vše v naprostém pořádku, určitě doporučuji.
  4. David Tichy

    Damasko - novinky

    Černé se vůbec neboj. Vypadá dobře a za pět let co je mám jsou pro mě pořád supr. Jediný místo kde je malinko znát užívání je luneta.
  5. Vřele doporučuji, domluva i odeslání bylo bleskové. Díky.
  6. Máte někdo zkušenosti s Dragonfly red? Víceméně na domácí poslech jako DAC k zesilovači plus sem tam k mobilu na VEN? MÁ to smysl?
  7. Pěkný. Myslel jsem spíš něco kde bych postřehl změnu bez nutnosti investice větší než je celá moje sestava.
  8. Díky za radu. Jak už bylo napsáno někde nahoře, hudba musí hlavně bavit. Mě to v téhle mojí sestavě baví a dostačuje. Teď jsem spokojený... Ikdyž nějaký ten DAC lepší... hmm
  9. Jasný, tuner je jen doplněk+ ipod a internetová rádia které tu doporučil Ipo nejsou vůbec špatný. Hlavní zdroj je pc a externí zvuk. Karta EMU 2002 což bude možná teď nejslabší článek řetězu. Repro stare regály BW 602. Jezevčík zapojen zatím jsem ho jen tak polechtal na břiše. Koukal jsem s otevřenou hubou co dovede oproti do dneška používanému avr od denonu dra 375 je to nebe a dudy... Sraz jezevčík v Blavě si dovedu živé představit jak dojedu vlakem s jezevčíkem v batůžku. Jestli bere Afri anténu vezmu tuner z šlechtické rady jezevčíků
  10. Tak díky za rady a zábavný čtení, žena mlčí a já du zapojovat jezevčíka s tunerem
  11. Přemýšlel jsi o značce Osprey? Nabídku mají opravdu širokou. Mám malý Viper na kolo a je skvělej. Teď na vánoce mi byl nadělen 65l atmos. Už se těším až ho hodím na záda a půjdem někde na vandr.
  12. Přes formulář nesmíš tam ti nic dobryho nenabidnou. Vytoč infolinku a řekni nějakou pohádku o služebním tarifu nebo jiné nabídce...Před měsícem jsem dostal neomezený volání SMS a 4,5Gb dat za cca 400 Kč.
  13. Tímto bych chtěl poděkovat Jirkovi za poskytnuté rady při výběru hodinek a rychlost eshopu helveti.cz Opravdu mohu vřele doporučit.
  14. David Tichy

    SARB017 Alpinist

    Tak ty sou ty ceny.. to abych snad radsi koupil druhy alpinisty v inzerci s naramkem a prodal bez...:-D
  15. David Tichy

    SARB017 Alpinist

    Fotka je jen momentka ale dik. Perlon to snesl dobre. Protoze jsem vul a origo naramek je uz prakticky nesehnatelnej me ted nic jinyho nezbyde nez na takovy extra mokry akce prezout z konika na perlon.
  16. David Tichy

    SARB017 Alpinist

    Alpinisty sem o vikedndu vzal na Malou Fatru. Zvladly na vybornou.
  17. Radku v tve reakci jsem se nasel. Budu cihat na Juice na knifu kdyby nahodou. Na ebay se moc necitim. Nabidka Juice cs4 old je pekna skoda, ze to neni c2 radsi bych sel tou cestou mensiho modelu bez pilky. Je pravda, ze wave v batohu by mohl uplne s klidem byt akorat by me asi casem prislo blby, ze tam zahali kdyz zrovna na tom kole nejsem :-) Stejne tak skeletool s nastavci nevypada az tak nepouzitelne, ale prinarne mi jde o tu skladnost a ja nerad nosim noze v pouzdrech. Diky za rady a fotky vasich sestav mate je moc pekny kluci :-)
  18. Diky za rekaci Abych pravdu rekl Juice se mi libi vic prave kvuli skladnosti, ikdyz porovnani tech cepeli Juice vs Vict. Cadett me zaskocilo.. Predpokladam, ze na fotce je starsi Juice s delsi cepeli, ktery uz ted asi nesezenu. Ted stridam Vict. Pioneera a Spyrerco GB2. A kratsi cepel nez toho Pioneera uz me asi prijde dost na hrane. Na Skeletoolu se mi zas libi klip. Jeste e napadlo. Jak se Skeletool nosi v kapse nebo batohu? Precijen ma hodne slozitou konstrukci plnou ruznych der a zahybu :-) jede mi o to jestli se treba nekde nezasekava za kapsy nebo tak.. Ivane tak jak sam rikas zacal jsi s velkym surge a dopracoval jsi se ke kompromisu skeletoolu. Tak nejak si myslim, ze clovek postupne ubira naradi a funkci az se dopracuje k necemu co mu staci a vyhovuje. Radeji tedy zacnu s mensim co vlastne znam (hodily by se mi prave ty kleste a krizovy sroubovak). Kdybych pak zjistil ze mi neco chybi pujdu smerem nahoru.
  19. Mel nekdo z vas leathermanaku vedle sebe Juice c2 a Skeletool? Pocituji straslivou potrebu Leathermana. Rikam si, ze na kolo a nebo pro strycka prihodu by se urcite nejaky hodil :-) Wave je na me asi dost velky nejsem si jisty, jestli bych vyuzil vsechny funkce. Zustal mi tedy ve vyberu jednoduchy Juice vs Skeletool. Jujce boduje skladnosti a jednoduchosti. Skeletool ma adapter na bity coz se muze hodit docela dost me ale vadi pulzubate ostri. S obyc ostrim mimo verzi cx skeletool asi nesezenu ze? Mel bych pripadne jeste zaradit do vyberu jeste nejaky model? Diky za rady
  20. Kz zs6 mam a jsem velice spokojen( tedy s pletenym kabelem ten prilozeny ma velky mikrofonni efekt). Skoda jen ze kluci cinsti nezapracovali na nejakych lepsich spuntech. Pri chuzi si sem tam musim upravovat polohu a netlumi taky kdovi jak okolni hluk.s Jinak ale dobry.
  21. Taky jsem ti tam "odbouchnul" jeden hlas snad se zadari Alpiny bych rad zkusil na ruce:-)
  22. David Tichy

    SARB017 Alpinist

    Prave absence mikroregulace me stale odrazuje od porizeni tahu. Nicmene kupovat co rok horween se asi vyplati min nez koupit tah. Kdesi jsem videl alpinisty na jubile a nevypadalo to uplne marne :-)
  23. Mas s nima osobni zkusenost? Na tvoji radu zde jsem koupil KZ zst a celkem me bavi pri chozeni do prace ma smysl kupovat i ZS5? Nebo jsou podobny?
  24. David Tichy

    SARB017 Alpinist

    Je fakt ,ze piva se na ni pocitaji velice spatne :-)
  25. Takovy pekny rolady a ty bys je chtel menit za PAM... ach jo :-P :-D
×
×
  • Vytvořit...