Přejít na obsah

romanm

Členové_50
  • Příspěvky

    147
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele romanm

  1. Parádní Breva, barva super. ty postraní zrcátka mám na grisu, zpočátku mi tam vadily, chtěl jsem zpátky originál, ale prdim na to, jsou celkem praktické. Ještě tam měl borec koncovku, vypadala celkem pěkně, ale rvalo to uši, tak šla dolů.
  2. Zdravím, všiml jsem si že jsou zde fanoušci značky Moto Guzzi, přispěji pár fotkami Grisa s podzimní kulisou..
  3. Zdravím při neděli,dovolím si přidat malou zkušenost z ip5, mám ho necelé 3 tydny. Foťák neřeším, pokud chci fotit pěkné fotky, beru zrcadlovku, na fotky ala mobil je ip5 dobrý. Funkce dobrý, zatím nemám problém, výdrž baterky nic moc, ale to je pochopitelné. Horší to je se zpracováním. V jednom místě se sklo jakoby odlepilo nebo co, prostě je tam cítit vůle, dokonce to poněkud skřípe, což mě vzhledem k ceně a všemu tomu humbuku kolem vytáčí do nepříčetnosti. Takže uvažuji o reklamaci..Dík
  4. 501klasika,jen ty ceny u nas jsou ponekud zavratne,tam mi dosli jedny za 37 a druhe za 49usd i s poštovným
  5. jasně, tak nejak to bude...přesně z toho duvodu jsem si 5.11 pořídil,jen na běžné nošení,žadné akčnění.Tak jako třeba levis501 mě to vyšlo na poměrně levno..
  6. jojo,sem si toho ted natahal z mise:košile,kalhoty,kratasy,bundu i boty..nevim jak u nas,ale z ameriky to vyšlo fakt na levno,kosile za 20 usd,gatě za 40,bunda 3in1 za 2 kila,materiala zpracování se zda kvalitní,uvidím co to uděla po pár vyprání..
  7. Co bych dal za to doběhnout 3 min za osobakem,těch 1.22.41 je necelych 13 min za mym nej časem,moje vaha se už přehoupla přes 80kil,včera když se běžel podel výloh občas jsem se na sebe koukl a sděsil se.Moje postava začíná připomínat Rudu Pivrnce. Jinak co se týče obuvy pro začátečníky.Občas za mnou jako k člověku s jakousi běžeckou minulosti chodí známí pro radu,jak běhat,kolik,co za boty apod.Moje rada zní vem co máš a jdi běžet.Myslím,že ke kvalitním botám je dobré se "proběhat".Spoustu lidí začíná s běhen tím,že se vystrojí,nakoupí boty,hadříky apod.Po měsíci se jich zeptám jak to jde s během,odpověd zpravidla zní:nemám čas,moc práce apod.Zpočátku na nohy klidně prestižky,teplákovku a jít.Když se vybuduje nejaka pravidelnost 14dní,měsíc,porozhlednout se po lepším vybavění.Toť můj názor..
  8. Tak jsem si dal pulmaraton 1.22.41 real time,muj nejhorší vysledek na tehle trati,kde jso ty časy kdy jsem vážil o deset kilo méně..
  9. dík,už mám za sebou nekolik měsíců,ted už to je hlavně o těšení domu..
  10. zda sem vzit colty jsem zvazoval dlouho,nakonec je tu mam,jsou to hondinky pro radost,na praci jsem mel obyc.casia,ty odchazeji,tak je nahradily g-shock..
  11. Ahoj,tak mnou pred tydnem avizovane g-shock(multiband 5) dosly,trvalo to rekordnich 7dni od objednavky(jomashop)...foto:moje hodinkova vyzbroj pro afghanistan...
  12. dekuji,mam multiband 2,pokusim se zmenit objednavku..
  13. Ahoj,mam prosbu o radu,nejspíše se to tu řešilo,ale z časovych duvodu nejsem schopen to tu prohledavat.Z amazonu mam objednane G-Shock GW5600J-1,rádiem řízené,amazon uvádí,že funkce funguje v US a Japonsku.Bude fukce řízní radiem funkční i v Evropě.Děkuji a zdravím do Čech..
  14. Děkuji moc za info,až ted jsem si všiml,na strojku jsou napisy v azbuce..tíkaj pěkně,možná pujdou k hodináři na oživení..Dík
  15. zdravím,volné nedělní odpoledne jsem využil na vyfocení pomocníků..především kleště jsou pro mě nepostradatelné... a colty jsou vlastně taky nepostradatelné..
  16. Vážení primkaři,dnes se mi dostalo za 50 korun českých do ruky toto.Pokoušel jsem se tu nějaké info pomocí funkce hledat najít,ale bohužel nezadařilo se.Vyráběl tohle prim?nebo to je nějaká samopředělávka vojenského útvaru někde na západoněmecké hranici.Děkuji
  17. Začátkem června jsem si ho naživo poslechl v Táboře,špatně jsem se oblékl,byla kosa.Jinak koncert fajn,nejsem znalec jazzu,ale šťávu to mělo,trubka zněla nádherně..
  18. 7bodů...2,3,9 špatně,čekal jsem to horší..
  19. ahoj,v servisu u dušáka mi ochotně a zdarma zkrátili tah béček pořízených v carollinum...tak nevim,zda to dělaj dle toho jak se jim kdo zalíbí..
  20. Ahoj,také by mě zajímala informace,jak se k čepce dostat..pokud se nemýlím,zatím tu probíhají info jen pro účastníky dnešního předání v Praze..jak je to tedy s osttními?Díky moc..Roman
  21. romanm

    Breitling Colt

    polepším se..., F1.4 je v tomhle případě opravdu nevhodná...chybu jsem si vůbec neuvědomil,učím se..dík za konstruktivní kritiku..
  22. romanm

    Breitling Colt

    tak se na to koukám a máte pravdu,tohle je opravdu hnus..kvalitní hodinky,kvalitní foťák,jen já sem tomu dal poněkud na frak..bohužel editace již není možná,dík za upozornění
×
×
  • Vytvořit...