Přejít na obsah

serengeti

Členové
  • Příspěvky

    43
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

serengeti's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuji za info, kolega si chce pořídit nové hodinky od VICTORINOXu které jsou osazeny tímto strojem a požádal mne o radu. . . . moc jem mu neporadil:). Tak teď už mohu tlumočit. díky S
  2. Dobrý den. Můžete mi poradit zda je tento strojek bezproblémový . . Omlouvám se za možná trochu hloupý dotaz. . Děkuji S.
  3. Tuším, že jde o model SUPER COMBAT s ETou. . Ale nejsem si jistý
  4. Dobrý den všem. Můžete mi prosím říci Vaše názory na tuto značku a řadu "B". Kolega se do nich zbláznil, ale ještě váhá. Díky S
  5. Zdravim všechny. Můžete mi poradit při výběru - var.č. 1 Glycine Combat 6. Manual. var.č. 2 Glycine Eugene Meylan. Děkuji S.
  6. Máte pravdu. Jen vůbec netuším cenové relace. . . Musím více hledat :-) a v Čr prý není of. dovozce.
  7. Jo jo, koukám jak to tu proudí. . :-). určitě KonTiki xxl - jsou krásné
  8. Jo jo, koukám jak to tu proudí. . :-). určitě KonTiky xxl - jsou krásné
  9. Zdravím Vás. Můžete mi prosím napsat váš názor na tuto značku a poradit - dát tip, kde se dají hodinky této značky koupit ? diky S.
  10. Omlouvám se Československé státní lesy . . .
  11. Zdravim vás. Tak mi dnes čistě náhodou ukázal známý hodinky Prim které dostal kdysi jako zaměstnanec Lčr a jsou stejné jako ty z Aukra. . . Nejsou to mysliveck? viz. katalog , ale Lesy Čr. . . .Tož mudruj :-)
  12. Tak ty z aukra jsou pryč. . . Škoda. Díky
  13. Nejsem pánové žádný znalec, ale myslím,že vaše obavy jsou zbytečné. Nikdo nechce degradovat ikonický model a trocha individualizace v dnešním šeďě globalizovanem světě neuškodí. A můj kamarád je určitě ten poslední který by toužil přispívat k něčemu takovému. . . Přeji klidné vánoce. Všem :-). Díky S.
×
×
  • Vytvořit...