Přejít na obsah

Mosquit

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Mosquit's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já mám quartzové DS Podium, nedávno prodávané zde v bazaru http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76998-certina-ds-podium-chrono/
  2. Nabízeli jste tu pěkné kousky, ale upřímně řečeno jsem doufal v nějaké výrazné snížení ceny oproti "vysněným" Fortiskám (tedy počítám kolem 40k se slevou za 597-22-11-M). Mají některé z řešených nějakou technologickou výhodu? (vyšší řada 7750, lepší pouzdro, ...)
  3. Ty jsou taky pěkné. Není to otázka došetření, jen se mi nechce dávat víc (přijde mi to "zbytečné" pro moje účely) - resp. každý má nastaveny limity jinak.
  4. Přesně takový tip jsem hledal, díky Přemýšlím, že bych si pro ně zajel přímo do Německa. O kolik bývají ceny v kamenných obchodech vyšší (po odečtení nějaké slevičky ...) než na chrono24, u takovýchto hodinek?
  5. Díky za tipy, uvítám další. Především ty Alpiny mě zaujaly, bohužel už jsou taky dost "drahé"...
  6. Ahoj, vybírám své víceméně první opravdové hodinky a rád bych nějaké další tipy mimo těch, co uvádím. Sháním - automat (případně ruční nátah), ne solar, ne quartz, ... - pilotky a podobné, tj. přehledné, tenká luneta, černý nebo bílý dial - chronograf, často potřebuji měřit čas do dvou hodin, více je zbytečné - na tahu (nebo s cenově dostupným origo tahem extra dokoupitelným) - WR50+ ať s nima můžu do bazénu - datumovka je velkou výhodou .. víceméně tedy funkčně něco založené na Vajloux 7750. - pouzdro cca 43-44 (pracku mám velkou a celkově jsem větší). - ne zlato - radši něco nenápadnějšího, radši když na tom nebudou finance poznat - v saku chodím výjimečně Co se mi líbí (vzhledově a funkčně) IWC 3777 (a 3717) - cenově nedostupné Fortis Pilot Professional, např. 597-11-11-M atd, samozřejmě i šestková řada - cenově na hraně, 40-60k se mi za hodinky dávat nechce Steinhart Nav-B Chrono II - bohužel nedostačující WR, jinak ideální kandidát ... ještě nějaké podobné k přemýšlení? Díky!
  7. Nový majitel (a šťastný) jsem já. Rád bych se o těch hodinkách dozvěděl daleko víc. Upřímně řečeno jsem si při koupi myslel, že je to nějaký "lowend" a kupoval jsem si je "jako svoje první automaty, abych se s nima naučil". Jejich "raritnost" - viděl jsem na internetu snad už jen jedny jiné na prodej - a hlavně jejich přesnost - teď mi přijde jako vyšší model. Jen pro ujasnění té přesnosti: mám je asi měsíc. Ze začátku jsem to sledoval opravdu denně, a maximálně jsem viděl +3s za den. Winder nemám, jinak je nosím celý den a cca každou třetí noc je mám na ruce i v noci. Občas jsem tu přesnost kontroloval - viděl jsem +20 i -5. No a po měsíci? celkově +2s !
×
×
  • Vytvořit...