Přejít na obsah

mmcmxcix

Členové_50
  • Příspěvky

    159
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele mmcmxcix

  1. Teda tady je nekdo hrdej na VSE, jenom to netreba prehanet :-) Jinak hodinky jsou bozi, moc pekne.
  2. Video: Recenze (anglicky) s fotkami: http://forums.watchu...ics-756039.html Moc pekny kousek! A ta velikost - konecne neco pro lidi s normalni rukou!
  3. Muzu se zeptat, odkud jsou ty "fakty"? Diky.
  4. Prodej hodnotim na 100%. Ferove jednani a skvela komunikace. Musim taky vyzdvihnout Davidovou (smil-li) vstricnost a ochotu. Tesim se na dalsi nakup, snad uz taky u kaficka. Diky.
  5. Korunka je na styl vintage gentlemanskych hodinek - ta "modra divnost" je drahokam "cabochon", kdysi hojne uzivany na korunkach u vintage hodinek. Rucky jsou zabarvene chemicky (PVD nebo galvanicky).
  6. Wow, hodinky o normalni velikosti! Moc pekne, i kdyz hroubka 13mm taky neni prave z nejtensich... naopak spodni pruhled je krasny. Jaka je vzdalenost "lug to lug" prosim?
  7. Vim, vzdyt je to najprodavanejsi vune vsech dob. Pocitove, mainstream jsou pro me prave Fahrenheit Absolute a Fahrenheit 32, o tech jsem vedel uz davneji. Hloubeji me oslovil az klasicky Fahrenheit. Ale kdo vi, jak mi co bude smakovat az se mi zunuje
  8. Dior Fahrenheit. Laska na prvni cichnuti, uz nechci nikdy nic jineho. Tak vyraznou, dlouhotrvajici a sofistikovanou vuni jsem v zivote nezazil. Chodim v kosili, furt oholeny a az teprve tahle vune me definuje.
  9. Gillete Fusion. Nic lepsiho bohuzel neni, holim se 3x tydne. Nezapominat na kvalitni pripravky po holeni, dela to hodne.
  10. mmcmxcix

    Invicta

    Neodbarvi. "Moralka" u Invict je sice sporna, ale hodinky delaji za tu cenu (za fair cenu) poctive. Hodinky jsem mel (jeste mam) a zpracovani me velice prijemne prekvapilo. Alespon u tohodle modelu.
  11. Nejake levne chronografy ma i alpha ( alpha-watch ) nebo parnis (manbushijie ). Moc seriozni hodinky to nejsou, ale za 2000 korun ponoukaji funkcni sea-gull chronograf.
  12. Ibalgin, lehka masaz sije a zad, zadna fyzicka namaha, zadne ostre svetlo.
  13. Ne, nemam. V zivote jsem z pistoli nestrilel, takze ve zbranich jsem analfabet.
  14. Prave jsem doma nasel pistoli ČZ vz. 27. Co s ni? Nevim, jestli se mi to jenom nezda, ale pri nabijeni pistole je videt na hlavni vyrytej symbol treti rise, maly orel. (???) O zbranich nevim vubec nic tak dik za pripadne info.
  15. Uvedu priklad z vlastni praxe. Muze a taky nemusi mit paralelu s timhle vlaknem. Pred nekolika lety jsme kupovali ThinkPady za cenu okolo $5 000 za kus. Jelikozto jsme s kolegami na ty laptopy cumeli denne 12 hodin, tak jsme si po case vsimli mirne rozdilnych vlastnosti displeje (ruzna "zrnitost" displeje, kontrast barev pri extremnich pozorovacich uhlech a pod.) kus od kusu. Tyto rozdily nebylo mozne pozorovat jenom tak od oka ale jenom pod serioznim porovnanim a predem danou metodikou. Oficialne nam zdelili ze displeje jsou na chlup stejne. Neoficialne jsme se dozvedeli, ze jelikoz displeje vyrabi firmy treti strany, tak se muze stat, ze cinanovi X trva nasadit filtr na displej 200 minut a cinanovi Y trva nasadit ten samy filtr 240 minut. Vyrobni proces je stejny pro vsechny fabriky ale holt tabulky nejsou na vsechno. Moje pointa je, ze kdyz se nekde objevi "deviacni" kus hodinek, tak urcite to neni dano rozdilnou vystupni kontrolou, ale je to holt "ne az tak dokonalej" kus ktery ale splnuje dane normy. Tim, ze rolex hodinky jsou luxusne zbozi, tak firma si nemuze dovolit zasilat hodinky zpet do fabriky, muze je jenom vyhodit do kose nebo poslat na trh. Mluvim o rozdilech ktere nejsou patrne volnym okem, tedy zadne upadle nebo krive indexy a podobne. Jo a taky vety typu "takhle svycari nerozmysleji" jsou pitomost, biznis vyroby se ridi pravidlami biznisu a ne svedomim generalniho managera.
  16. +1 Inu, nekdy je to tady pekna "chronostoka"
  17. FYI, funguje to presne obracene. Cim vice clovek s nespavosti pracuje, tim vice pak nemuze spat. ...
  18. Tady preci jde o neco uplne jineho. Vis jak se rika lidem ktery opulentne prezentuji svuj majetek pred ostatnima? P.i.t.o.m.c.i. Fotka nefotka. Hranice fotky mezi "umeleckym dojmem" a "dojmem vkusu" je tesna. Tohle vlakno je ale jasne.
  19. Fyzicka namaha pomaha jenom pri obcasne a lehke spankove deprivaci, cili pri tezkych dnech v praci a podobne. Pri tezsich formach spankove deprivace, ktere maji spravidla hlubsi puvod v psychice, se durazne NEdoporucuje fyzicka namaha, ktera stav jenom viditelne zhorsi. Naopak, pomaha jenom tak celou noc sedet v kresle, avsak bez televize. Pointa je uvolnit telo a oci v uplnem klidu a tichu, sice nezaspite, ale mozek si i tak odpocine. Dalsi vec je, NIKDY si nezdrimejte behem dne. Po zobuzeni budete jak omameni a neschopni, jako po opici. Kdyz uz si fakt musite zdrimnout behem dne, tak si lehnete na pohodlnej gauc bez prikrivek a nastavte si budik. Nelihejte si do postele. Vasim cilem je uvolnit telo a oci aby se mozek mohol regenerovat, ne spat. Kdyz tvrdo zaspite behem dne, vase telo se z toho bude zpamatovavat jeste nekolik dni, coz nespavost jenom viditelne zhorsi a prohloubi.
  20. Casio je urcite o tridu vys jako Sandoz. Porovnavani tehle dvou neni na miste. Pri Sandozu je potreba davat pozor, firma jako takova uz neexistuje, jeji podily byli rozprodany do tovaren ve svycarsku, cine a singapuru. Sandoz (je jedno kde) do svych hodinek sice montuje svycarske strojky, ale kvalita zpracovani se skutecne lisi kus od kusu. Narazit na kvalitni Sandoz je rarita, ve mnohem vetsi mire prevladaji sice hodinky se svycarskymi strojky, ale zpracovani pokulkava na urovni cinskych hodinek za par supu.
  21. mmcmxcix

    Moje první Seika

    Nevim co tam mas presne za strojek, ale u 7s26 staci jenom hodinky se slabou rezervou na noc odlozit korunkou nahoru a hnedka udelaji -30s. Pres den mi hodinky udelali +3s, cili neni problem jet i rok vkuse bez stelovani casu
  22. Ahojky. Nech si projit hlavou vyber - abys mel fakt jasno, co a jaky styl chces. Pokud automat, pak moc velky vyber nemas. Ze serioznejsich hodinek je tady seiko 5 (vetsina modelu je 36mm a nektere modely jsou fakt luxusni) a nebo nejakou cinu, stojej sice par korun, ale kvalita je o dost slabsi. Jestli se ti vylozene libi nejake baterkace, tak bych situaci nehrotil a koupil si je, kvalita tady ani moc resit nejde. Koukni taky jeste na victorinox swiss army, jejich hodinky jsou jedny z nejlepsich, co za ty penize muzes koupit. Doporucuji prochazet forum, treba te nejake vlakna inspiruji.
  23. Si snad delas p...l? Na to, jak rikas ze se zajimas o auta a nejsi fanda bmw, tak ptakovin rikas az az. A postovat sem "profi" videa z youtube, bravo. Na youtube taky najdu x videi na ledu jak je audi king a bmw sunt, ale ja s tim tady urcite argumentovat nebudu. Porovnavat sedany a sportaky, suv a combi, nejvyssi a nejnizsi vybavu, to clovek muze zazit fakt jenom na internetu. Argumentace typu "bmw je king protoze ma motor vice vzadu" je uz ale moc.
×
×
  • Vytvořit...