Přejít na obsah

Macko

Členové
  • Příspěvky

    39
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Macko's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já mám normální hodinky a ne jenom jedny, jenom mi je líto vyhodit do koše docela pěkné hodinky. Minulý měsíc jsem již jedny vyhodil. Nic víc, nic miň.
  2. Nemám je jak změřit nemám voltmetre. Mám jenom jiné čerstvé baterky. Problem že všechny jsou z jedné stejné série. Ty hodinky se chovají stejně když dám jakoukoli baterii. Proste nic nedělají jenom tikají na místě. Když přidržím tlačítko tak točí s vteřinovkou, minutovkou a hodinovkou. Ale nikdy nic nenastaví a i když se roztoči samy a něco nastaví tak pak nejdou ale jenom tikaji na místě.
  3. Je to možné, že všechny ty baterky jsou slabé. Zkoušel jsem s nimi zatřást, foukat ale nic nepomohlo. Včera jsem je i rozebral, ale nepomohlo. Více než polovina koleček plastových. Chovají se stejně jako předtím. Jenom se rychle točí když přidržím tlačítko, ale jinak nejdou.
  4. Tak na tom okně se nakonec něco nastavili (ne správný čas), hodinky tikají každou vteřinu ale jenom na místě (vteřinovka jenom kmitne).
  5. Doma mam jeste dalsi dvoje ale nastenny, ktery se nastavuji radiove a neni problem. Ale jeste to zkusim. Diky
  6. No ja doufal ze delam jenom neco blbe a ne ze je potreba servis ... zaruku jiz nemaj, jsou presne 4 roky stare a zaruka byla 3 roky. Dekuji moc za odpoved
  7. Hezký den, potřebuji pomoct s nastavěním rádiově řízených hodinek z Tchiba katalogové číslo je 308577. Neukazují žádný čas, a já nevím jestli jsou nefunkční nebo já blbec. V přiloženém letáčku je napsané, že baterie se má měnit jenom v hodinářství. Jednou mi ji měnili v Koscomu a dopadlo to úplně stejně, jako když jsem ji měnil já teď. Je tam úplně normální baterie CR2016 a z druhý strany pouzdra je i návod co dělat při výměně baterie v DE a EN. Dle návodu: -vymněte baterku -zkratujte baterku -vyberte strojek z pouzdra a vytáhněte korunku -točte dokud nepřeskočí datum a pak se trochu zpět a nechte 2 minuty před půlnocí. -zatlačte korunku a nastavte dnešní datum -zatlačte korunku úplně -zmontujte hodinky -přidržte nastavovací tlačítko a pak nastavte po vteřinách na hodinkách přesně 12 hodin. -hodinky se pak do 15 minut nastaví ... A když všechno udělám tak se nic nestane. Když podržím nastavovací tlačítko tak se velice rychle kroutí a když zmáčknu tak zastaví a pak jdou po vteřinách, ale sami se nenastaví a ani já je nemůžu nastavit. Nemate někdo nápad co dělám blbe? Nebo jak na to? Je mi je lito vyhodit a přitom je mi líto je mít pokud nejdou. Děkuji za každou radu.
  8. A jsou nejaké eco-drive nebo kinetic co to mají na velký vtěřinovce ne na chronografu?
  9. A kam by šel Sinn, nebo nějaké ruské hodinky. Hmm?
  10. Já bych Mido dal k Oris nebo k Fortis. Ale co třeba Certina nebo další oblíbené značky. Jo a co je ML? Nenapadá mě žádná možnost dekódování....
  11. není 35,5mm bez korunky spíš pro holku? nebo dříve se dělali menší hodinky jo nevíte co tam je za sklíčko jestli plast nebo safír?
  12. Mam zájem koupit hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16428 pro svoji holku. A chtěl bych se zeptat jestli je to dobrá koupě. Jestli ten strojek je dobrej. Jestli na běžné nošení nebudou lepší například certiny automatic za 9t. A proste jestli by jste si je koupili.. :-) Nebo koupili by jste si 40ti leté vintage hodinky na běžné nošení? Dik Macko
  13. a ma milovana alla: http://www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw Tak to je krása, to jsem neslyšel možná i víc než 15let.
×
×
  • Vytvořit...