Přejít na obsah

xtemp

Členové_50
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

xtemp's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Lange et Sohne ma vubec nadherne stroje, srovnejte treba s 1815 Rattrapante nebo Saxonia Calendar (coz je moje srdecni zalezitest)
  2. ta "vodotesnost" je asi dan za to resetovaci tlacitko stopek. kruhove, zduraznuji funkcni tesneni je jednodusi nez obdelnikove
  3. kdyz je to kvalitni material s dostatecnou tloustkou tak by vule mela byt minimalni. kazda kuze se sice muze vytahout (je to prirodni material) ale 2mm je moc, takze by se nemelo stat, ze bys dostal 24mm do 22mm roztece.
  4. ovagni tvar je odolnejsi vuci poskozeni, proto buh ci priroda (jak kdo chce) vymyslela vajicko
  5. uff , nadhera. ten stroj je uzasne krasnej.
  6. tyhle hodinky asi nebudou moc kamaradit se zmenama vlhkosti
  7. se vsema skeletonama je problem, ze clovek musi lustit kolik je vlastne hodin. mel jsme vintazni Omegy skeleton a nosit je chtelo velke sebezapreni.
  8. je to zajimeva sberatelska zalezitost, na bezny noseni aby clovek vedel kolik je (o to ale u hodinek zas tak nejde:-) asi ne
  9. Musim se pridat s pochvalou za servis Omega Speedmaster, komplet servis s prelestenim, a pretesnenim. Jen je potreba potreba pocitat s delsim casem.
  10. Kupoval jsem z Polska remeny Pattini http://pattini.pl/, inzeruji je na allegru ale domluvil jsme se naprimo a vse klaplo. Remeny super a jednani korektni.
  11. sice neni skoro videt kolik je hodin (o to prece u hodinek nejde:-) ale design krasny
  12. ty starsi vypadali lepe, hlavne rucicky.
×
×
  • Vytvořit...