Přejít na obsah

Phar

Členové_50
  • Příspěvky

    50
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Breitling, Omega, Oris, IWC

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Phar's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Asi od 2012 do 2021 jsem vydrzel byt OWG. Ani jsem nad tim nepremyslel. Orisky me bavily. Pak byla krize, nekdy 2020 a nastoupily do hry Apple Watch SE... chtel jsem zmenu. Ale, tyhle hodinky nepocitam do poruseni OWG Ale prosinec 2021 se neco zmenilo a ja to uz nevydrzel a poridil druhy - Becka. To rozjelo chronobundus ale naplno a v kvetnu 2022 nastoupily do sbirky Moony. Rekord mam tedy 9 let
  2. Phar

    Hodinky a ženy

    Jedny hezci hodinky, nez druhy
  3. Je to trochu archeologie, ale musim se zeptat. Jaky jsou s odstupem casu? Technologicky se mi desne libily, ale ten cifernik mi prisel desne malej a na fotce blbe citelny.
  4. Na to, ze Steinhart dela dost kopirky jiny modelu, tak proboha tohle vymysleli jak? To udelali pod natlakem? Lumi je tam ale fakt pekna.
  5. Hodne dlouho jsem Ch.Wardy nesledoval. Si pamatuji nekdy rok 2012, kdy jsem se rozhodoval mezi Oris, Mido, Steinhart a Chr.Ward. Steini prohrali v prvnim kole, Mido ve druhem a finale bylo tesny, Oris vyhral diky marketingu a pocitu lepsi znacky. V te dobe bych rekl, ze Ward nemel tolik hezkych hodinek. Za tech 11 let je tam neskutecny posun, jak to tak sleduju. Fakt zasnu, co vybudoval.
  6. Koukam, ze nejsem jediny, kdo musel do Becek dozrat. Skoro podobne, jak je v uvodnim postu, tak jsem to mel taky. Taky jsem pred lety vofrnoval, ze kolotoc atd. A nakonec jsem radeji misto Omega SMP 300M zalezl do butiku B a zamiloval se dle obrazku do Breitling Aviator 8 B01 Chronograph 43 Mosquito. Sice nespadnu do kategorie provareny hodinky na ruce, ktery pozna kazdy, ale kombinace barev a inhouse B01 mi to vynahrazuje. Navic - prestali je vyrabet, tak taky trosku unikatnejsi pocit.
  7. Koukam, ze Leatherman naramky i hodinkovy naramky asi definitivne v 2023 zariznul a nebudou dalsi. Nebo nevite nekdo, zda s tim planuji pokracovat?
  8. Phar

    ORIS přesnost chodu

    Tak uz jsem byl docela nervozni, moje nove Divers Date udelaly za cca 15hodin asi +5s dle reakci zde v topicu to ale yoada jee na normu a jen se kalibr zajizdi Pres noc lezely na dynku. Cas ukaze, jak moc to bude chodit do plus. Jinak vsimnul jsem si, ze prehozeni datumovky probehlo asi 4 minuty pred pulnoci, je to normalni? O par postu vyse jsem si vsimnul na pripominku k pohybu rotoru, osobne me taky prijde, ze skutecne nelita ale trosku se obcas cukne. Jak ma vypadat spravny pohyb?
  9. Tak si tak hraju s hodinkama a najednou ve me hrklo.... Oris v posledni dobe zmenil sponu na tahu? At se kouknu na jakoukoliv fotku napriklad zde na foru, tak je spona s vylisovanym napisem Oris a ma preklapeci pojistku. (viz. fotky uzivatele romco) http://forum.chronomag.cz/uploads/post-7042-1247733628.jpg http://forum.chronomag.cz/uploads/post-7042-1247733644.jpg V mem pripade je ale logo vetsi a gravirovane, nic neni vylisovane. Preklapeci pojistka neni, misto toho je tu neco jako zamek, viz, screen: http://dl.dropbox.com/u/18998732/oris_divers_date_strap.JPG Muzu v klidu spat nebo je neco skutecne spatne?
  10. Tak si muzete udelat dalsi carku! Orisky doma Divers Date - 01 733 7533 8454-07 8 24 01PEB
  11. Tak a je hotovo. Oris Divers Date black jsou doma! Objednano pres http://www.marketcrossjewellers.com a obchod muzu doporucit, dorazily v poradku, jen jedna nepatrna vec me trosku znicila radost. Plast v jednom pruzoru krabice, v ktery se dodavaji ORIS Divers Date byl napraskly a v podstavci krabicky neco chrasti. Hodinky ale nastesti v pohode, pekne oblepeny proti poskrabani, zadne znamky noseni - tedy skutecne novy kousek. Dle kontroly S/N na hodinkach a karte, vse sedi. Dokonce datum koupe vyplnili az na 27.1. 2012 Uz jsem byl si je nechat zkratit na moji ruku a zacina serizovani casu Na to, ze sem zacinal s rozpoctem asi 80 liber na STORMech a skoncil na 815 s ORISem.....asi jsem se tu docela slusne nakazil
  12. Tak hodinky dorazily v poradku. S obchodem jsem spokojen a muzu za sebe doporucit. Jednani rychle, ochotne a profesionalni. Je videt, ze existence na trhu od roku 1980 neni jen nahoda Hodinky objednany 16.1. v noci, potvrzeni o odeslani odpoledne 20.1., dnes 24.1. kolem 14h jsem mel balik u sebe. Tracking code je pouzitelny jak pro Royal Mail, tak posleze v Cesky Poste. Jen jedna nepatrna vec me trosku znicila radost. Plast v jednom pruzoru krabice, v ktery se dodavaji ORIS Divers Date byl napraskly a v podstavci krabicky neco chrasti. Hodinky ale nastesti v pohode, pekne oblepeny proti poskrabani, zadne znamky noseni - tedy skutecne novy kousek. Dle kontroly S/N na hodinkach a karte, vse sedi. Dokonce datum koupe vyplnili az na 27.1. 2012 Jako bonus byl pribalem kod na 15% slevu na pristi nakup.
  13. Tak doreseno, cera jsem doresil objednavku Oris Divers Date! Ted jen cekat na dodani. Az dorazi, tak sem hodim fotky (i kdyz je kazdy zna:) a popis cesty pres co jsem k nim dosel.
  14. Objednavka provedena. Az hodinky dorazi, dodam odpovidajici recenzi obchodu
×
×
  • Vytvořit...