Přejít na obsah

PokyWolf

Členové_50
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli PokyWolf

  • Datum narození 31.5.1977

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Palackého 4262, Chomutov 43001

PokyWolf's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. PokyWolf

    Zase ta Monstra

    Jak jsem to tu viděl tak jsem je taky musel vytáhnout.
  2. Na základě jaké specifikace jsou military ?
  3. Celý státní znak by nebyl určitě dobře viditelný. Ale 19,18 je luxus šifra.
  4. S tou kalibraci na ruce jsou občas problémy, ale dá se to vychytat. Tedy když se člověk spokojí s výsledkem +/- 2 stupně.
  5. Opravdu je to zase o použití. Chodím pod nebe vetšinou jaro - začátek zimy a v našich končinách je dost vlhkosti přes noc. A peří jsem měl navlhlý a sušit to každý ráno taky nešlo. Teď mám klasiku US modular sleeping system a za ty peníze si nemůžu stěžovat. Prodávají i jednotlivě podle Tvojí potřeby.
  6. Vážené osazenstvo, mě rozeného introverta přiměla debata, kterou jsme s kolegou zapříčinili, k tomu aby jsem se pokusil trochu oduševněle vyjádřit svůj názor a pohled na věc. Umístím to sem, do sekce Humor, protože jinam to podle mě ani nepatří. (Moderátor nechť přesune uzná-li za vhodné) S kolegou v práci už dlouho čteme Chronomag (viz. datum založení účtu), kde čerpáme zajímavé informace a názory lidí, kteří problematice rozumí a bavíme se posty lidí ostatních. Jsem hodinek pouze uživatel a moje vědomosti ohledně nich jsou pouze: líbí/nelibí, analog/digital, quatz/automatik/mechano, ?, prostě co si budeme namlouvat jako většina lidí zde. Proto mi nepřišlo vhodné pouštět se do odborných debat, je to ale důvod k tomu aby jsem nemohl vyjádřit svůj názor jinde? Rozumím tomu, že jste tu za ty léta utvořila jedinečná komunita lidí, mezi které díky počtu příspěvků nepatřím. Těm co hodnotí osobnost člověka na základě několika příspěvků postnutých v krátké době po sobě (zdatnější z Vás dokázali diagnostikovat i duševní poruchu) přeji mnoho podobných závěrů. Naopak mě potěšili ti co vše dokázali vzít s nadsázkou, humorem a nenechali si zkazit zbytečně den. Co jsme vlastně provedli ? Vyjádřili názor na témata v sekci : Všeobecná diskuze, Ostatní diskuze a zábava. Nikde jsem neprezentoval nic odborného pouze svůj pocit nebo náhled na věc. Nelíbí se Ti to, dotklo se Tě to? Použij funkci Ignor listu, umístni mě tam a nebo vytvoř podobně hodnotný příspevek.. Kdokoli z Vás mi může do PM (ať to tu zase dva dny nerozebíráte) zaslat můj konkrétní příspěvek který se mu ?nezdál?, můžu mu ho osvětlit a obratem zaslat několika násobně větší množství jeho vlastních ?oduševnělých? příspěvků na kterých si zde nastřádal posty. Nebo se zastavte u mě (adresu tu mám + 3. zvonek odshora) a probereme to nad sklenicí piva či jiné lihoviny. Flameware - určitě ne. Do ted´ jsem nereagoval ani na jeden Váš post, Takže flameware jedině z Vaší strany. Trolling - jednotlivými příspěvky v oddělených topics jsem debatu nenarušil, nebyl mimo téma, ani nikoho neurazil. Pokud se tak stalo, bylo to rozpoloženým stavem daného jedince. Neúměrný počet příspěvků za hodinu/den? Možná, ale jsou tu zdatnější odborníci odlišující se pouze množstvím příspěvku, nikoli jejich kvalitou. Nicméně rozumím že Moderátor musel ?prohřešek? nějak definovat, respektuji to a oceňuji jeho nelehkou práci a úlohu (dělat by jsem to už nechtěl). Prodávat nic nehodlám, ke všemu co si opatřím získám vztah a už se toho nezbavuji. O počet postů mi opravdu nejde a v poklidu si tu zas budu několik let číst zajímavé příspěvky a usmívat se těm ostatním. Díky za pozornost a přeju mnoho nejen tikající pohody.
  7. To Bushman: tímhle trpím taky, ale většinou to mizí s prvním šrámem na hodinkách. Tak nějak si jich pak přestanu vážit a hledám nový. Nedokážu to popsat...
  8. Je vyspělost závodu přímo úměrná hodinkám zaměstnanců ?
  9. Já se k nim pořád odhodlávám. Bohužel není střelivo.
  10. Vemu levný strojek na vlasy a sjedu s ním komplet všechno.
  11. Čekám na WP 10 jestli to ohromí jak se všude píše. Jinak asi prubnu Samsunga S5 mini. Až vyjde S6 doufám že půjde s cenou ještě trochu dolu.
×
×
  • Vytvořit...