Přejít na obsah

padza1

Členové_50
  • Příspěvky

    259
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

padza1's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. S Honzou první "obchod" a vše bylo v pořádku. Výborná komunikace a bleskové odeslání. Díky
  2. Nám letos při přestupu v Lisabonu společnost TAP Portugal zrušila let hodinu před odletem. Odlet měl být kolem 2 v noci. Asi o hodinu později dorazil protivný pracovník společnosti a každý jsme dostali stravenky v hodnotě 6 euro na snídani a 10 euro na oběd a 6 lidí včetně nás dostalo nový palubní lístek na let o 20hodin později, ostatní na dřívější let. Hotel prý žádný nemají, ale můžeme si nějaký sehnat, do 70euro nám ho proplatí. Při představě jak scháníme ve 3 ráno hotel jsme raději zůstali na letišti. Když mělo dojít k nástupu do náhradního letadla, tak nás nechtěli pustit, protože naše místa byla již obsazena, ale naštěstí se našla jiná volná. Při dotazu na naše zavazadlo se paní kroutila až z ní vypadlo, že bude stále v Lisabonu. Což se potvrdilo po příletu do Prahy. Po těchto zkušenostech jsme se také rozhodli zkusit využít kompenzace. Vyplnili jsme formulář uvedený na stránkách společnosti a čekali. Po cca měsíci se ozvali že to zpracovali, po cca dalším měsíci s žádostí o uvedení podrobností o bankovním účtu (ač je měly již uvedené v žádosti)...let se konal v půlce července a před dvěma dny nám každému zaslali 400euro. Takže je důležité vydržet Up: Ještě doplním, že pracovník společnosti tvrdil, že let byl zrušen z důvodu příliš velkého počtu odletů.
  3. Letos jsme se ženou podnikli cestu po Azorských ostrovech, tak pár momentek z nich 1) Terceira 2) Pico - výstup na Pico 3) Flores (v pozadí Corvo) 4) Flores 5) Corvo (v pozadí Flores)
  4. Máš pravdu, už bylo večer a neuvědomil jsem si, že se soutěž týká pouze PS2, tak pardón
  5. V Lisabonu jsme byli na blešáku u Pantheonu, kde by snad měly být blešáky každou první sobotu v měsíci a pak v Belému kde jsme byli následující neděli, ale o tom jsme nikde nečetli, našli jsme ho náhodou.
  6. Pár momentek z letošního vánočního toulání Portugalskem: Sintra: Cabo da Roca: Cabo Sao Vincent: Faro: Bazary Braga: Bleší trh v Lisabonu: Takových krabiček tam měl několik, ale povětšinou dosti drahé Na druhém blešáku jsme si chvilku povídali s jedním prodejce hodinek, měl tam různé staré Breitlingy, Omegy, Longines, Certiny apd. Líbily se mu ty co měla přítelkyně na ruce, prý takové modré ještě neviděl Zkoušel jsem zda zná Primky a vůbec :-D
  7. Jedna momentka z letošní návštěvy zoologické zahrady ve Vídni
  8. Na jabloni A pás starších fotek co jsem našel v počítači....Přítelkyně si ty malé televize docela oblíbila
×
×
  • Vytvořit...