Přejít na obsah

Korunka

Členové
  • Příspěvky

    47
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Korunka

  1. No nedíval jsem se na to jak hlasovali ostatní záměrně předem, ale víceméně jsem hlasoval vzhledem k tomu, že bychom se rádi dostali na nějakou rozumnou finální cenu v kontextu s většinoua to ve více bodech.
  2. No jasně že máš pravdu a dokonce vidím v tom popisu jako jakousi nadsázku. Jsou nejen na Aukro s o dost horším popisem který je nejen zavádějící, ale i celý vylhaný. Tady evidentně prohodil stroj a cena kterou utrží zřejmě nebude v souladu s jeho představou a náklady na stroj a dýnko.
  3. Ok to je v pohodě, protože až začne rozum brát a párkrát mrknne na televizní noviny bude ti tvrdit, že PLANETA UFONU JE TADY !!!
  4. Tak, tak jen s malou opravou, že to není jen v této době a to se nemusíme ohlížet do minulosti příliš daleko. Malíři, umělci, herci a to jsou jen ti co známe a bylo jedno zda se jednalo o opium kokain nebo absinth. Je pro nás obyčejné přiliš mnoho radostí které nám stačí ke štěstí, ale hodně lidí kteří nevědí " co by si samou rozcapenosti do té huby (nosu) strčili" mají jiné choutky. Že je Bystrń blb je bez debat a bude to při dvouletém trestu vysazení z rozjetého vlaku (Plzeň), dle odbotníků má snad jedinou šanci a tou je při dobrém managerovi hraní někde kde neplatí pravidla Fifa, ale tomu nehovím.
  5. Jasně že blbost, ale PERVITIN není EXTÁZE a basta. Je to zásadní rozdíl ve složení i v účinku
  6. RycHlé soudy bez znalosti situace jsou na H... I TEN tVŮJ JE NA NIC. Byl to jistě Pervitin což by z něj dělalo" tak trochu" feťáka a nebo něco co obsahovalo Metamfetamin a tuďiíž si aijfru mohl dát s klukama po zápase kdy byl utahanej třeba prášek extáze na diskotéce někde v klubu? E ?
  7. No již se tady tím vzdaluji od tématu, ale Policie nechce hledat nácky a pedofily jelikož by to bylo pro mnoho papalášů, soudcu atd veřejné zostuzení.Něco by našli a potom by se to muselo složitě zametat pod koberec abychom nevěděli, že třeba na pražské radnici sedí lidé, kteří sympatizují a s nacionalistickým hnutíma a navíc mají dot vysoké funkce v rúzných výborech a atd. Anonymous myslím nikoho vyloženě nepoškozují a opravdu se snaží otevřít lidem oči dokud to ještě jde. Bohužel i zde platí , že kdo má peníze má i moc a ve finále chce mít víc peněz a větší moc. Na základě čeho nebo čí objednávky skočlil po Megauploud samozřejmě nevím, ale že je to špína jak tady někdo psal,o kousek výše je jasná věc. Jinak, také si pamatuji na důkladné kontroly na hraniích spolu s kontrolou celních prohlášení na zažloutlém dvojlistu.
  8. Ale k tomu šacování a kontrolám ve všech formách to bohužel spěje. Bohužel kačky jsou mocné a navíc znovu podotýkám bohužel servery jako je Megauploud těm reformátorům a novodobým inkvizitorům internetu trochu nahrávají.
  9. No to mi naopak přijde jako velice slušné, ale hlavně přesné vyjádření pro SLOŽENINU. Napadla by mě řada jiných a je to stejné jako kdyby si někdo nechal udělat (zrenovovat) třeba Diplomaty a tam seknul růžový číselník protože se mů růžová líbí.
  10. To bude veliká tajenka. Kdo má jméNo a Nick začínající na H a končícíc na A .
  11. No jak to napsat? Jdou ti k k ůsměvu a k obličeji. Myslím si že gumou k tomuhle modelu nic nezkazíš.
  12. No to mi lembera moc nebera. Garanční oprava = oprava auta nebo servis dle harmonogramu v záruční době ( oprava je v této době většinou v ceně záruky, nokoliv na spotřební části, díly) Záruka byla do 12 / 2010 jelikož prodloužená je až od roku 2011 Tak, že co to bylo a kde to to opravovali ? ZLATÁ RYBKO .
  13. Rás bych ti ukázal v čem jsou například celkově ANONYMOUS PROSPĚŠNÉ : http://www.dvojklik.cz/2011-10/hackeri-z-anonymous-vyhlasili-valku-pedofilum-%E2%80%93-shodili-jejich-tajne-stranky Jen se bojím, že trochu nerozumím tvému razantímu názoru, ptal jsem se jestli se někoho jejich aktivity osobně dotkly a ty prozatím jen drštíš kol sebe síru a hesla. Možná se ti cenzura a nařízování líbí, ale mě tedy ne.
  14. Skoro souhlasím a jen, že jsem na jejich straně je již napsané, ale musím dodat jedním dechem, že jsem také proto, aby dostal ten kdo něco vytvoří POCTIVĚ zaplaceno, ale jde o to co dělají ty partičky jako je OSA které jsou velice neprůhlednými občanskými sdruženími. A potom se navíc naskýtá otázka jestli a kolik se dostane k autorovi. JEN B...C navíc může navíc vymyslet, že budu platit polatek z autoradia, které má dvě reprobedny a v případě, že má více jak ty dvě reprobedny musíme platit jak za další autoradia (mám asi 10 reprobeden včetně výškových) Rozepisovat se navíc o kontrole internetu a fízlování je myslím zbytečné.
  15. No to je už ale docela odvaha a nebo opravdu znalost tajných služeb a jejích postupů tohle vydedukovat. Zkus se prosím klidně více rozepsat to té záměně akce Anonymous a tajných služeb od roku cca 2007 .
  16. Prozatím děkuji za názory i když někdy trochu úsměvné, viz agenti, atd ale přesto otevřený názor což je k diskusi super. Každopádně je zajímavé podívat se do budoucnosti jelikož Anonymous věděli i o ACTA zřejmě o kousek dříve než my.
  17. No po té aférce s myslím francouzským zmocněncem nevím jestli je to vtip a nebo jestli to myslí vážně. Prý do bylo odhlasováno a schváleno bez možnosti diskuse.
  18. Tady? tak to mi asi zítra doma něco nebude fungovat co ?
  19. Napiš jen miláčci sladoučťí. MY TO POCHOPÍME.
  20. No tak mi nedá nezeptat se na Váš postoj je skupině ANONYMOUS. Opravdu mě zajímá, zda se Vás jejich akce nějak osobně negativně dotkli a jste proti nim a nebo jste naopak na jejich straně a chápete to tak , že za nás (Vás) hájí a jejich postojem je" nezbytnost šíření informací " bez omezovaní a perzekucí . Ptám se proto že v současné době je název této skupiny snad každém serveru a jejich akce pro mne mají ve valné většině smysl. Politika v tom jistě není, spíše peníze tak doufám nedělám nic blbého.
  21. Zeptám se jen zda by nechtěl moderator tyto uvahy a science ficition přesunout s dovolením toho kdo první začal snít do solo vlákna a vlákno o té prodejně kde je stále plno nechat dál tak jak bylo ? Opravdu jsem si myslel, že jste realisti, ale toto jestli čtě někdo z manufaktury tak se řehtá jak pivovarnická kobyla. Podle mě máte za 20 kulí řemen a sklo.
  22. Kdybych já pil takhle přes den v práci tak mně vyhodí. Ale přesto vám všem držím palce !
  23. Snad to nebude kacířské, ale za MNĚ NE. Ten obnažený věnec a navíc ty ručky ve stejné barvě jako střed na mě působí tak, že se v nich ZTRÁCÍM. A cena? No tak ta je bez překvapení, ale o té není diskuse.
  24. No nakonec byla cena kolem 75 kulí přesná a HONZA MANTA i ostatní měli vlastně pravdu úplně ve všem Byl tam minimálně jeden který si je měl vzít, ale VŠE JE JINAK,NEJSEM TADY zaregistrovaný MOC DLOUHO , ale toto se mi moc nelíbí a navíc ta dnešní inzerce s mizerným vysvětlerním a pohádkou.
×
×
  • Vytvořit...