Přejít na obsah

Marfael

Členové_50
  • Příspěvky

    2 590
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Marfael

  1. @Radek Cigidiky, jo, to budou ony. Tento model neznam a z dalky tedy vypada lepe, moc me to neoslovilo…
  2. Já vim…ale čas DJ zatim neprisel a proste nejsou fakt spatny, diva se na ne docela prijemne:-)
  3. Samozřejmě, ze to je z nemalé části inspirováno Datejusty:-). Mám na ne zálusk a chtěl jsem zkusit, jestli se mi neomrzí vroubkovaná luneta, ale je to spis naopak:-)
  4. @navromTady mas ještě foto cifru ze vcerejska.
  5. Naživo jsou hezci, ale necekej žádné zazraky. Tah je takové chrastitko, den s datumem nesedi nikterak precizně:-). Ale zároveň nepůsobí jako nějaký smejd z Číny. TW2V46000
  6. Jak jsem od zacatku tusil, všechno, mimo DJ byly slepé uličky, ze kterých jsem po par dnech sešel, protože Rolex… Postupně to bylo jasnější a jasnější. 1. Cca mesic je mám na ploše telefonu a vůbec se neomrzely, což i Omegy nevydržely ani par dni. 2. Zkouska zakoupenych Timexu, jestli me bude bavit vroubkovaná luneta a i na Timexech je skvela:-). 3. Po jiných hodinkách už se ani nedivam. Takže zbyva jedina vec. Přesvědčit se, ze chci dat tolik za hodinky, což se mi zatim nedaří, ale stejne vim, ze ten čas jednou přijde:-). Mimochodem, za těch par kacek ani ty Timexy nevypadají zle, ačkoliv much par mají:-). Od ne úplně padnoucího dne s datumem, až trochu Chrastice tah, ale jinak se nosi prijemne a naživo působí docela v pohodě. Svoji službu udělaly:-).
  7. Jelikož jsem objednával jen jednou skrz Chrono, mám dotaz. Už třikrát jsem byl odmítnut skrz můj dotaz, odkud jsou hodinky koupeny (abych si mohl prověřit, zdali jde o AD). To je to takové tajemství, nebo mám smůlu? Všechno prodejci 4,7 a více. Logicky chci přeci vědět, o jakého prodejce jde skrz mezinárodní záruku. Dělám něco špatně nebo...?
  8. Nepopírám, že je to je kapku přes limit, ale do padesátky, ani lehce přes padesátku, mě, bohužel, neoslovilo a neoslovuje nic. A ten nadpis jsem brzy pochopil, že je pro mě nesmyslný. Teď už mám jen poslední úvahy, jestli vzít s tahem, který se mi teda vůbec nelíbí, ale dává tato koupě smysl, nebo jen na té gumě...
  9. Marfael

    Omega servis

    Sériové číslo samozřejmě zakryl:-), ale prodejce mi sdělil. Ale proč není orazena karta, to nevím:-). Zase za tak super cenu nejsou, aby se mi chtělo pátrat, ale diky za rady. Nicmene ze zvědavosti jsem mu par dotazu položil:-)
  10. Marfael

    Omega servis

    Diky za odpověď, jsou z Francie a navíc od soukromého prodejce. Proto prave zjistuju co a jak, nikdy jsem tohle neřešil. Teoreticky bych si myslel, ze by faktura stačila třeba jako u telky, ale jak píšeš, nelibi se mi to.
  11. Marfael

    Omega servis

    Ať nezakládal nove tema a tady to snad vadit nebude. Planuju koupit Bondovky z 2021, ale nemají orazenou záruční kartu. Klucina pise, ze jsou zaregistrované u Omegy a ze mi k nim dá fakturu. Záruku pise, ze je to 2026. Bude to stacit pak na případně záruční servis u nás? Diky
  12. Pokud by to někoho zajímalo, tak ačkoliv jsem to už parkrat psal, už je zřejmě vybráno. Bondovky se mi nikdy moc nelíbily a to i diky tahu, který bych volil jiný, ale tahle verze “Bondovek” vypadá skvele. Takze dam tomu par dni a bude asi finále:-) I tak diky všem
  13. Jestli nechces Číny, tak me napadají Glycine Combat, případně Steinhart Ocean, ale úplně za par peněz to není.
  14. To nebyla moje fotka, zkoušel jsem teď v sobotu. Cekal jsem oproti fotkám nějaký wow efekt, ale opak byl pravdou:-). Zkousel jsem i Superoceany a jako, nebyly spatny, to určitě ne, i skvele sedly, ale zdaleka to nebylo jak s Navi. Ty bych už měl, ale čekám na nějaké fajn bazarovky i s tahem. Případně bez tahu a ten dokoupim, ale raději bych první variantu a dokoupil kůži dle vlastního oka.
  15. Tudory jsem jen zkoušel na ruce, takže nastesti žádné vracení nebylo třeba. Ale ty me teda docela dost zklamaly.
  16. Jsem rad, ze se do toho keca! IWC je sympatická cesta, ale jak psal Spongebob, klasické pilotky nejsou pro me, nic mi to nerika. Navitimery mají na živo své velké kouzlo, které jsem ani neočekával.
  17. No, začíná to být tragikomedie… Nerikam, ze rozhodnost patří mezi me silne stránky, ale… Omegy jsem měl Aqua Terry v hledáčku, ale nevidel jsem je na živo a teď už me moc neberou…PO byly me vysněné v dřívějších dobách, teď už se mi nelibi. Sleduju bazar a čekám na správnou dávku rumu, pak se asi rozhodne. Ale Navitimery a Mido Ocean Star je zatim nejbližší kombinace.
  18. Sinn mi nejsou nijak extra sympaticke, ale kvalitu a možná i větší “pravost” Navitimeru jim neupiram. Ale už jsem posunul hranici na 100 +-, takže starší Navitimery už by nebyl nebyl problém. Spis jsem chtěl hodinky na vše, ale to už jsem zjistil, ze je taky blbost, takže asi to dopadne s Navitimerama a k tomu nějaký symp potapky.
  19. No to neskoncili:-)). Mozna by bylo fajn je videt a třeba to takova střela nebude a hned budu mít lehci zivot:-). Každopádně Tudor me nijak neoslovil. Zatim se to povedlo jen Navitimerum a to vypadá na nejbližší cestu něco nosit.
  20. 36-41 s vroubkovanou lunetou, nejvíc procent má modrá.
  21. Ty Tudory teda docela zklamání. Pěkný hodinky, jako asi jo, ale nic tam nebylo… BB58 modre, seděly skvele, ale designové mi ciste potapky nic moc neříkají. Navitimery, až na WR, skvele seděly, na živo mnohem hezčí než foto. Superoceany, seděly skvele, ale jinak vlastně nic nezanechaly. DJ jsem živě nevidel a radši možná ani nechci:-) Reseni, Navitimery, nebo náhlý rychly kup z bazaru, co me osloví. Jsem už docela znechuceny, něco chci nosit, ale nějak mi chybí ten pocit, ze je musíš mít, až na ty DJ.
×
×
  • Vytvořit...